Aniston

Blue Bloods

Vampyrerne indtager New York, når Twilight møder Gossip Girl i Blue Bloods. Vind bogen her!

Vampyrer på høje hæle indtager New Yorks jet-set miljø i Melissa de la Cruz hotte serie "Blue Bloods", som du har chancen for at vinde lige her på Aniston.dk.
 
Blue Bloods
Outsider i forandring
"Blue Bloods" handler om Schuyler Van Alen, der altid har været anderledes end klassekammeraterne på den fornemme privatskole, Duchesne, som hun går på.

Hun foretrækker baggy genbrugstøj og goth makeup frem for Prada og ægte perler, der ellers foretrækkes af de øvrige elever.

Men da Schuyler fylder 15 år, begynder der at ske mystiske ting.

Hendes blodårer står frem på armene, og hun får en uforklarlig lyst til råt kød. Men mærkeligst af alt; Jack Force, den lækreste fyr på skolen, begynder at interessere sig for hende.
 
Blandt vampyrer
Fra at være en udstødt nørd begynder Schuyler at hænge ud med Manhattans rige og elegante overklasse, der vælter sig i luksus. Og her finder hun ud af, at de ikke blot er toppen af New Yorks magtelite, men også udgør Blue Bloods, en gammel gruppe vampyrer, der har været urørlige i århundreder.
 
Men da en klassekammerat pludseligt bliver myrdet og tømt for blod går det op for hende, at nogen eller noget er ude efter The Blue Bloods.

Vampyrerne er for en gangs skyld sårbare, og Schuyler beslutter sig for at finde sandheden - men er hun i virkeligheden den mest forsvarsløse af dem alle?

Fashionista-forfatter
Melissa de la Cruz er den populære amerikansk forfatter bag "Blue Bloods".

Hun har desuden skrevet serierne "Au Pairs" og "Ashleys", inden hun gik i gang med sit bud på en moderne vampyrserie.

Hun har en fortid som moderedaktør og skriver om mode og trends for blandt andet The New York Times, Marie Claire, Harper's Bazaar, Glamour og Cosmopolitan. Hendes baggrund som fashionista fornægter sig ikke i de præcise portrætter af luksuslivet i New York og overklassevampyrernes dyre garderober.

Blue Bloods er udkommet den 24. August 2010 på People's Press.

Vind Blue Bloods
Du har nu chancen for at vinde "Blue Bloods" lige her på Aniston.dk frem til den 15. september 2010.

Klik her for at se, hvordan du deltager i konkurrencen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt