Aniston

Bloomit spreder blomsterglæde i kongeriget

Den fynske blomstervirksomhed Bloomit hjælper danskerne med at få mere skønhed og glæde ind i deres hverdag.

Den fynske blomstervirksomhed Bloomit hjælper danskerne med at få mere skønhed og glæde ind i deres hverdag. Bloomit slår sig nemlig på hurtigt at kunne levere blomster til de større byer i Danmark – og ofte på samme dag, som bestillingen er lagt. Du får altså hurtig blomsterlevering hos Bloomit, samtidig med at de har et kæmpe udvalg af blomsterdekorationer, som du kan vælge i mellem.

Et familieforetagende med en lang historie og gevaldig vokseværk

Bloomit blev født, dengang familien Lethenborg slog deres blomsterbutikker sammen. Til at begynde med var det kun mor Else Lethenborg, som drev blomsterbutik i hjertet af Odense. Sønnerne Martin og Claus Lethenborg fik dog også smag for forretningsverdenen, efterhånden som de blev ældre, og sammen stiftede de Blomster Tanken – en blomsterbutik som også lå i Odense.

Det viste sig dog, at de to generationers butikker konkurrerede med hinanden, og derfor blev det besluttet, at de to brødre skulle overtage forældrenes butik. Og efter overtagelsen blev det yderligere besluttet, at de to blomsterforretninger skulle slås sammen. Og ud af denne fusion udsprang den blomsterbutik, som vi i dag kender som Bloomit.

Bloomit har altså en lang tradition for blomsterdekoration, og det er et håndværk, som brødrene Lethenborg stadig sætter en ære i i dag.

Bloomit hjælper os til blomsterglæde i en travl hverdag

Vi ved alle sammen, at blomster giver glæde. Og det er uanset, om du ser dem i en park eller botanisk have, eller om du får en smuk buket sammensat af friske og farverige blomster.

En af Bloomits kerneydelser er udbringning af blomster. Blomsterlevering har vundet mere og mere popularitet inden for de senere år, og det er med god grund. Vi har ofte travlt i vores hverdag, og når vi har fri fra arbejde eller studierne, er der tusindvis af ting vi skal nå. Vi skal handle ind, så vi kan lave aftensmad; vi skal hente børnene, der har været i institution hele dagen; vi skal en tur i træningscentret, så vi ikke bliver for tykke og usunde af vores stillestående eller siddende arbejde.

Der er mange ting, der fylder i vores liv, og derfor kan vi nemt nedprioritere ting, som gør os glade f.eks. køb af blomster. Jovist, kan du købe blomster i din lokale dagligvarebutik, men når du ankommer kl. 17.39, har blomsterne stået der hele dagen. Det gør en kæmpe forskel at have friske blomster stående i vasen frem for nogle, som er visne og slatne.

Tjenester som Bloomits blomsterlevering gør det muligt at købe friske og smukke blomsterbuketter, uanset hvad du skal nå. Du vælger bare de blomster du vil have, indtaster din adresse og betaler for dem. Mere skal der ikke til for at fylde din dagligdag med skønne blomster.

Blomsterlevering er perfekt, når du vil glæde andre

Opfindelsen af blomsterudbringning er også til glæde for os, når vi ønsker at sprede blomsterglæde. Alle elsker at modtage blomster, og blomster er den ideelle gave at give, når du vil overraske nogen; når du vil ønske nogen tillykke med noget; når du ønsker nogen god bedring; eller når du bare har lyst til at give en køn buket til en du holder af.

Bloomit har et kolossalt udvalg af blomsterdekorationer og blomsteranretninger, og du finder derfor med garanti en buket, som er perfekt til din anledning. Du finder derfor lykønskningsroser til sommerens nyudklækkede studenter, smukt indbundne buketter som vil smelte enhver mors hjerte, flotte gavekurve fyldt med luksuriøse lækkerier, ærværdige bårebuketter der viser respekt m.m.

Skulle det ske, at du ikke kan finde noget, som passer til din anledning, hjælper Bloomit dig gerne med at binde en unik dekoration til dig. Bloomit har en lang tradtion inden for blomsterbindingshåndværket, så de kan med garanti lave en buket, som 100 procent falder i din smag.

Bloomit tilbyder levering i de større byer i Danmark

Bloomit kan levere blomster til de fleste af Danmarks større byer. Ofte kan virksomheden også sørge for, at blomsterne bliver leveret samme dag.

Årsagen til dette er, at Bloomit har et kæmpe netværk bestående af Danmarks bedste florister og blomsterbutikker, som de samarbejder med. Dette er for at sikre, at kunderne altid får friske blomster og smukt indbundne buketter, uanset hvilken by der bestilles fra. Som en af de ældste blomsterbutikker i Odense er det også vigtigt for Bloomit, at deres samarbejdspartnere er lige så passionerede omkring blomster og blomsterbinding, som de er.

Ønsker du levering samme dag, som du bestiller din blomsteranretning, bør du dog være realistisk i forhold til bestillings- og leveringstidspunkt. Med dette mener vi, at lægger du en bestilling kl. 19.24, kan din bestilling højst sandsynligt ikke bringes ud selv samme dag. Det er trods alt mennesker, som driver forretninger, og de skal også hjem til deres familier og spise aftensmad.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Aniston.dk

Følg på:

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt