Aniston

Blomster og Planter

Hvordan undgår man visne blomster, døde planter og et kælenavn som plante-morder?

Der findes ikke noget bedre end et hjem, hvor der er blomster og planter, ikke nok med at det er flot at se på, men det giver også en renere luft og en mere hyggelig stemning. Men hvad skal man så gøre, når ens kælenavn burde være plante-morderen?
Blomster og Planter
Jeg tror ikke at der findes nogen piger, som ikke har prøvet at falde pladask for en blomst eller en plante, enten på grund af duften eller udseendet.

Man står dér og kigger på disse flotte blomster og planter, og tænker: "Nej, hvor ville den passe godt hjemme hos mig". Man skynder sig at tage sin pung frem, betaler, og snart er man på vej hjem med en blomst under armen.

Plante-morder

Mit kælenavn burde næsten være "Plante-morder", for jeg elsker blomster og planter, og før i tiden fyldte jeg min lejlighed med dem. Problemet er bare, at jeg ikke kan holde dem, jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange planter jeg har haft og nærmest dræbt, det kan i hvert fald ikke tælles på 2 hænder og nok heller ikke på ti.

Nogle blomster skal have vand hver dag, andre en gang om ugen, nogen blomster skal stå i vinduet og have lys, andre skal have det mørkt, nogen skal stå i nord andre i vest, nogle blomster har bedst af varmt vand, andre har bedst af koldt.

Næsten lige så mange forskellige blomster der findes, næsten ligeså mange forskellige vejledninger findes der, og det kan være svært, for os normale mennesker, at finde ud af, hvis vi altså ikke er gartner eller født med grønne fingre.

Der er nogen, der siger, at man skal behandle blomster og planter som var det børn, man skal give dem god pleje, opmærksomhed, kærlighed og ikke nok med det, så siger de kloge, at man også skal tale til dem. Jeg kan selvfølgelig ikke tale for alle andre, men jeg ville nok ikke kunne få mig selv til at sidde og tale med en plante, for hvad skulle vi dog tale om?

"Nej, hvor er du fin flotte plante, sikke nogle lange blade du har, og ihh, hvor dufter du godt"
ANNONCE
Blomster og Planter
Se det ville da være en fin samtale med sine planter, problemet er nok bare at det hurtigt ville blive kedeligt i længden at sidde og tale med den, man får jo intet svar tilbage, og frygten for at andre skulle opdage at man sidder der og taler, ja det ville jeg ikke risikere.

Men nu er der kommet en løsning til os plante-mordere, der er nemlig kommet en Potteplante alarm, som fungere på den måde, at man sætter den ned i plantens jord, og når jorden så bliver for tør (læs: planten mangler vand ) så kommer potteplante alarmen med en lille melodi.

Ja det løser jo selvfølgelig ikke problemet om, hvor den rette plads til planten er, men hvis du er faldet for en blomst, så spørg din nærmeste gartner eller søg eventuelt på Internettet, så kan du finde de oplysninger du behøver og inden længe vil du i vennekredsen ikke være kendt som blomster-dræberen.

Held og lykke med dine planter, og de kommende grønne fingre.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE