Aniston

Blod

Svensk krimiforfatter har taget Sverige med storm.

8 ud af 6 stjerner
Nu er det Danmarks tur til at blive indfanget i Håkan Östlundhs univers...
Blod
Håkan Östlundhs fjerde krimi vækker stor begejstring på Aniston.dk's redaktion og efter at have læst "Blod", undrer vi os ikke længere over hans nominering til Årets bedste krimi.

Hans arbejde står til sammenligning med Joyce Carol Oates, men Håkan tager det stadiet over. 
Hans sans for detaljer gør scenerne mere levende, og hans historier sidder ved længe, efter man har lagt bogen fra sig. Simpelthen fordi man overraskes af handlingen.

Blod er ingen undtagelse. Et familiært drama, der finder sted i Sverige. To mennesker findes myrdet på en gård, en kvinde dræbt af et eneste hug, og en mand, der er massakreret til ukendelighed. 

I første omgang tror man, at manden er husets ejer, men man finder ud af, at det er hans fætter, og pludselig forsvinder de mistænkte sporløst.

Nu skal sagen opklares, og morderne skal have deres straf, og det leveres selvfølgelig på hårrejsende manér - med en masse twists og nye vinkler.

Bogen holder en fanget fra start til slut, og man får lyst til at læse den igen og igen for at sikre sig, at man har fået det hele med.

Jeg har i min tid på Aniston.dk haft mange timer med bøger, men ingen stunder, der føltes så korte, som da jeg skulle anmelde Blod. Virkelig gennemført stykke arbejde.

Blod er skrevet af Håkan Östlundh, er på 381 sider og udgivet af Aronson. Den udkom d. 24. marts.
ANNONCE
Del

Seneste nyt