Aniston

Blockbuster

Indfører ikke kun nyt lejesystem, men giver samtidig 50.000 danskere, muligheden for at få slettet deres bøder.

Blockbuster gør op med gammelt bødesystem og giver nu danskerne mulighed for at bytte bøderne ud med filmleje og laver længere lejeperioder.
Blockbuster
Den stigende travlhed i hverdagen for mange danskere samt en skarp konkurrence om danskernes sparsomme tid, har fået Blockbuster på banen med et nyt koncept, som vil forsøge at fjerne alle potentielle barrierer for at leje film. Blockbuster vil med det nye initiativ dermed relancere leje af film, som danskernes foretrukne måde at se film på.

"Vi oplever at vores kunder får mere travlt i hverdagen, og vi samtidigt slås med mange andre om danskernes sparsomme tid. Vi vil gøre vores forretning mere fleksibel, så den passer bedre til danskernes travle hverdag", udtaler adm. direktør Søren Heilmann.

Til trods for at leje af film i forvejen er den billigste måde at se film på, vil Blockbuster yderligere give kunderne mulighed for at få konverteret bøderne og derudover gøre lejeperioderne længere.

"I Danmark har der altid været stor forståelse for, at man skal aflevere sine lejede film til tiden, men alligevel er det ikke alle der får gjort det, da der tit og ofte kan komme ting i vejen eller man simpelthen glemmer det. Det er naturligvis ikke gratis at forlænge lejeperioden og gøre op med det gamle bøde-system, da det vil give et øget pres på antallet af kopier i butikkerne. Bøderne, eller ekstralejen som vi kalder det, bliver således ikke totalt afskaffet, men kunderne får mulighed for i 6 dage udover normal lejeperiode, at konvertere bøder til filmleje. Med de nye koncepter er det vores håb at vende eventuelle dårlige oplevelser til gode oplevelser for vores kunder", siger Søren Heilmann.
 
Frit lejde til over 50.000 danskere til at få slettet deres bøder i uge 9 og 10
ANNONCE
Blockbuster
Mange tusinde danskere skylder Blockbuster penge for forsent afleverede film, og Blockbuster giver dem nu frit lejde i de næste 2 uger til at få slettet deres bøder. Dermed kan over 50.000 danskere få fjernet deres gæld og begynde på en frisk.

"Vi ved at ubetalte lejebøder kan afholde nogen fra at leje film hos Blockbuster igen. Derfor gør vi nu rent bord, og inviterer alle til at komme ned og få slettet deres gamle bøder. Betingelsen er blot at de lejer et hvilket som helst andet produkt", siger Adm. direktør for Blockbuster Søren Heilmann, Billedet til venstre.

Udlejning i fremtiden

I dag både sælger og lejer Blockbuster film og spil, og mens udlejningen i 2008 for første gang oplevede et fald hos Blockbuster Danmark fortsatte virksomheden en kraftig vækst på salg af film og spil og den samlede leje- og salgsomsætning steg således 5 % i 2008.
Blockbusters moderselskab på det amerikanske marked har allerede lanceret digital udlejning via internettet og direkte til TV'et via en set-top boks, og der arbejdes på højtryk for at give Blockbusters danske kunder de samme muligheder. Søren Heilmann erkender, at der de kommende år vil ske et skift i den måde danskerne vil få distribueret deres film på, men siger dog samtidig: "Det fysiske medie i form af det nye Blu-ray format, er stadig den eneste mulighed for fuldt ud at udnytte de nye Full HD fladskærmes egenskaber som en stor del af de danske husstande har investeret i og stadig investerer voldsomt i. Derfor forventer vi en kraftig vækst i både udlejning og salg af dette format i de kommende år".

Fakta:
Alle kan få slettet deres bøder lige meget, hvor store de er, hvis de har afleveret alle Blockbusters film og lejer minimum en film eller et spil inden søndag den 8/3-2009.

Find din nærmeste blockbuster her: www.blockbuster.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce