Aniston

Bliver iPhone X det nye must-have i tasken?

Apple har præsenteret deres nye iPhones, nemlig iPhone 8 og iPhone 8 Plus samt den helt nye iPhone X. iPhone X er dog klart den af de tre, der tiltrækker sig mest opmærksomhed. Spørgsmålet er, om det bliver den nye must-have telefon i Danmark.

Ikke så meget nyt, som man kunne håbe

iPhone X markerer iPhonens 10 års jubilæum. Ja, det er allerede 10 år siden, at de første kom. Og siden da, er de blevet bedre, hurtigere og kønnere. Men man kan ikke sige, at de alle har været lige revolutionerende – og det er den nye topmodel, iPhone X, heller ikke just. I hvert fald ikke i en grad, så det for alvor betyder noget. Men er iPhone X så en kedelig telefon? Nej, på ingen måde!

Nyt forbedret kamera i iPhone X

Hvornår har du sidst taget en selfie? Og hvornår har du så sidst været tilfreds med en selfie? Ja, det er to vidt forskellige ting. Da iPhone 7 plus blev lanceret, var portrætfunktionen i kameraet en af de helt fede features. Hvis ikke du kender portrætfunktionen, så er det en teknologi, der gør dit primære motiv knivskarpt og baggrunden lidt sløret, hvilket giver en rigtig fed og meget professionel effekt. Dette er muligt, fordi der er to kameraer bagpå, og det ene udelukkende fokuserer på motivet, mens det andet kan medvirke til dybdevirkningen.

Denne teknologi har Apple nu også flyttet om på forsiden af den nye iPhone X, hvilket vil sige, at du kan tage langt flottere og mere ”professionelle” selfies med frontkameraet i iPhone X, end med nogen anden smartphone.

Nyt design af iPhone X

iPhone X har fået nyt design, hvilket betyder, at de bl.a. har skilt sig af med deres hjem-knap og i stedet benytter et fuldskærmsdisplay, hvor hele telefonen er skærmen. Det giver en ny oplevelse, og det er også det, der afslører at der er tale om en iPhone X og ikke en iPhone 8 eller en iPhone 8 plus.

Dyr telefon

iPhone X er en fed telefon, selvom de ikke har præsenteret så meget nyt, som man kunne håbe på. Men der, hvor iPhone X for alvor deler vandende, er på prisen. Apple tager 1000 dollars for telefonen i USA, og eksperterne vurderer, at prisen herhjemme vil være i omegnen af 9000 kroner, hvilket ikke alene er en høj pris, men faktisk den højeste pris for en telefon, nogensinde. I hvert fald for en smartphone. Der var jo som bekendt en gang, hvor en mobiltelefon kostede flere månedslønninger – men ok, dengang var der ikke tale om en mobiltelefon som vi kender dem i dag.

Vi siger velkommen til iPhone X – verdens mest hypede, og til dato dyreste, smartphone.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt