Aniston

Bliv klar til bilferien sydpå med disse råd

Men hvordan sikrer man sig, at ens bil er egnet til bilferien, og er der nogle råd, som man bør følge, for at bilturen bliver bedre?

Overvejer du og familien at køre sydpå, enten på sommerferie eller på skiferie? Der kan være mange fordele ved at køre sydpå, og hvis I har den perfekte bil, som kan køre langt på literen samt rumme hele familien, kan I spare mange penge ved at bytte flytrafikken ud med den tyske Autobahn. Men hvordan sikrer man sig, at ens bil er egnet til bilferien, og er der nogle råd, som man bør følge, for at bilturen bliver bedre for hele familien? I denne artikel kan du forhåbentlig få svar på dine spørgsmål, så du og familien kan blive helt klar til bilferien.

Er din bil god nok?

Først og fremmest bør du overveje, hvorvidt din bil kan holde til en hel køretur sydpå. Hvis du har en ældre bil, kan det være slidende at lade den køre lang tid ad gangen, hvilket der uden tvivl kræves af bilen, når du og familien bevæger jer sydpå.

Hvis du og familien ønsker at køre sydpå, og at dette ikke skal være en engangsforestilling, bør I derfor overveje at investere i en ny bil. Hvilken bil dette skal være afhænger naturligvis af familiens størrelse og børnenes alder. Hvis din familie består af to børn og to voksne, som sætter stor pris på rummelighed, så kan en bil som Suzuki Baleno være den perfekte bil for jer. I denne bil er der plads til hele familien, og der er tilmed plads til, at børnene kan boltre sig på bagsædet. Derudover kører bilen langt på literen, hvilket er en stor fordel, når du kører sydpå, da dette kan spare dig for en stor del af benzinregningen. Se mere på suzuki.dk/billige-biler.

Hav styr på underholdningen til bilturen

Uden for vinduet ses store bjerge, fantastisk natur og smukke have – men når mørket falder over de sydlige motorveje, er der ingen udsigt, som kan nydes.

Det er vigtigt at have styr på underholdningen for hele familien, når I kører sydpå, ellers kan turen blive kedelig, og der er intet værre, end når børnene bliver rastløse og giver sig til at skændes på bagsædet. Til børnene bør du derfor altid medbringe spil, IPad og legetøj. På denne måde kan du få ro på bagsædet, og dette betyder meget, når bilturen varer over 10 timer.

Til de voksne skal der også underholdning til – og dette kan blandt andet klares med en god lydbog. Lydbøger bliver mere og mere populære, og dette er ikke helt uden grund. Først og fremmest er lyden intim og unik, hvilket skaber en fantastisk og virkelig stemning, når du læner dig bagover for at lytte til den fængende historiestemme. Derudover er lydbøger aldeles praktiske og kræver ikke, at man medbringer natlamper, til når mørket falder på. Med et medlemskab hos Mofibo kan du finde et hav af spændende lydbøger, som kan underholde dig på bilferie, både på selv køreturen og ikke mindst på stranden. Læs meget mere her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt