Aniston

Bliv fadder

Hjælp et fattigt barn

Så tog jeg mig endelig sammen. Klikkede mig ind på de forskellige fadder/sponsor sider og blev fadder for en tre år gammel pige. Jeg føler mig som et godt menneske, og dét for kun 200 kroner om måneden. Og pigen - hun får mulighed for at få en fremtid med skole, medicin og andre livsvigtige ting.
ANNONCE
Bliv fadder
Hvad vil det sige at være fadder?
Som fadder betaler du et beløb til et bestemt barn hver måned. Typisk ligger beløbet på 200 kroner, men det er forskelligt fra organisation til organisation. Ligeledes er det forskelligt hvor i verden barnet bor, og om det har en familie eller bor på børnehjem.

Som fadder får du minimum et billede af barnet samt nogle oplysninger om hans/hendes liv, alder og lignende. Hos nogle organisationer får du også breve og tegninger fra barnet, ligesom du i de fleste organisationer selv har mulighed for at sende breve og små gaver.

Det mest almindelige er, at man er fadder for barnet, indtil det fylder 18 år. Derfor skal man lige tænke i gennem, at man også har råd og lyst til at være fadder i fremtiden.

Vær opmærksom på, at nogle organisationer kalder det at være "sponser" for et barn og andre at være "fadder".

Hvordan bliver jeg fadder?
Det letteste er at tilmelde sig over internettet. Det gør du på de forskellige organisationers hjemmesider. Tre store organisationer er:

Plan
Børnefonden
SOS-Børnebyerne


Det bedste er, hvis du kigger på alle tre sider, for der er forskelle på, hvad det koster, hvor tit man må sende gaver, hvor store gaverne må være, og hvilket materiale man får om barnet. Så det er værd at bruge et par minutter ekstra på at vælge det tilbud, der passer bedst til dig. Du kan også ringe til organisationerne, hvis du har spørgsmål.

Bliv fadder
De fleste har overvejet at blive faddere, men aldrig fået gjort noget ved det. Hvis du er én af dem, så surf forbi deres hjemmeside og se, om det ikke er i dag, du skal tilmelde dig. Det er en god følelse at vide, at man gør noget for et andet menneske, og det er sjovt at få billeder af barnet. Og prisen? Det er jo ikke dyrere end en bluse fra H&M eller tre pizzaer fra det lokale pizzaria.
ANNONCE
Del

Seneste nyt