Aniston

Bliv et moderigtigt par

Bliv et moderigtigt par


Hvis I gerne vil understrege, at I er et par, kan I sørge for at matche jeres tøj. Hvis folk ikke vendte sig om efter jer på gaden, før I fandt hinanden, vil de helt sikkert gøre det nu, fordi I ser så brand godt ud i jeres stilfulde og matchende tøj. I hverdagen er det helt okay at gå i lige det tøj, der passer jer, men hvis I skal ud til arrangementer eller begivenheder af den ene eller den anden slags, er det en god ide at gøre jer bemærket og understrege jeres forhold ved at matche jeres tøj. Desuden er det en dejlig ting at blive betegnet og anset som stilfuld.

Til ham
For mænd er det ganske enkelt og lige til at se stilfuld ud. Det kræver nærmest ikke mere end en T-shirt og et par jeans. Selvfølgelig er der lidt flere ting, man kan justere på end det, men helt lavpraktisk skal der ikke mere til. De fleste mænd tager sig dog godt ud i et jakkesæt, habitbukser og skjorter, men det er mere sæt, man tager på til fester, arbejde eller andre lignende arrangementer. Ligesom hos kvinder er der også mange forskellige typer stile til mænd. Nogle er glade for den formelle, andre den afslappede, og nogle tredje den sporty stil. Køb på www.h2o-sportswear.com. Her vil du finde tøj til de fleste stilarter, og der skal nok være noget, der passer på dig.

Til hende
Det kan være lidt svære at være moderigtig, når man er kvinde. Der er nemlig rigtig mange forskellige trends i omløb hele tiden, og desuden er der så meget forskelligt tøj, at det kan være et mareridt at finde rundt i. Der er nogle elementære ting, som man altid kan holde sig til, når det kommer til påklædning, og med dem går man aldrig rigtig galt i byen. Det gælder bare om at matche de rigtige farver og huske på, at der skal være en rød tråd i hele ens outfit.

For at være moderigtig behøver man ikke at bruge flere tusinde kroner på tøj. Vil man gerne have høj kvalitet, skal man dog være villig til at ofre lidt flere penge på det. Se udvalget af Pernille Corydon, som er et af de mærker, der har høj og lækker kvalitet. Det helt rigtige smykke kan sikre, at dit outfit får et feminint, stilrent og elegant touch.

Komplementer hinanden på bedste vis
En ting er at få styr på sin stil hver for sig. Noget andet er, når man skal til at komplementere hinanden. Den letteste måde at matche hinandens tøj er igennem farver. Det er vigtigt, at man vælger farver, der ser godt ud sammen, da det ellers kan blive lidt af et rod. Nogle par elsker at matche deres tøj hele tiden, og man må da også erkende, at det ser godt ud, når der kommer et par gående i tøj, som matcher. Det er dog på ingen måde nødvendigt, at man altid matcher sit daglige tøjvalg med sin partners, men det ser godt ud – så gør det af og til.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE