Aniston

Bliv designer

Hvordan drømmer du om din taske skal se ud?

Du behøver ikke længere gå byen tynd for at finde din drømmetaske. Nu kan du selv designe den. Leder du efter en romantisk, praktisk eller fin taske, der netop har det mønster eller er lavet af det materiale, du altid har drømt om, så slip din indre designer løs og lav din egen.
ANNONCE
Bliv designer
På hjemmesiden Designahandbag.com har du mulighed for at skabe din helt egen taske samt købe en række allerede designede.

Designer Gitte Lacarriere står med hendes enmandsfirma Lacarriere Bags bag hjemmesiden, hvor du ved at vælge mellem adskillige mønstre, farver, størrelser og materialer kan designe en helt unik taske.

Molly og Freddie

In
De har alle deres særlige præg, og der er ingen grænser for hvilke farver, stoffer og motiver, der er sat sammen. Derudover har taskerne alle personnavne som Freddie og Isabell, og der er mulighed for at få sit eget billede på tasken.

For eksempel af din hund eller kæreste. Når du har fundet ud af hvordan netop din taske skal se ud, sender du en e-mail, hvor du efterfølgende får en e-mail tilbage med pris.

Derefter skal du ikke gøre andet end at vente på, at postmanden kommer med en stor blød pakke til dig. Hvis du har venner eller familie i udlandet, kan du billigt få en taske sendt over til dem, da prisen inkluderer forsendelse i hele verden.

Giv dig selv en helt unik gave, eller send en personlig gave til en du holder af.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce