Aniston

Blenderens fantastiske brugbarhed

Blenderen er en vidunderlig maskine...

Har du en blender eller køkkenmaskine stående, som du ikke lige ved, hvad den nu skal gøre godt for, så er der her et alternativ til madlavningen.

Var det mon noget for dig at lave dine egne super fantastiske cocktails til de festlige lejligheder eller måske nogle lækre smoothies, som en sund morgenmadsvariation eller som frokost på en varm sommerdag.

Smoothies

Nu hvor sommeren sig nærmer, kommer der flere og mere af både de eksotiske frugter, men også alle de forskellige bær symfonier vokser frem, som er helt fantastiske ingredienser til et let og indbydende måltid.

De ting du bør have til en smoothie:

3-4 dl yoghurt og/eller mælk

2 dl af din yndlingsfrugt, gerne mere og bland gerne

1-2 spiseskefulde sukker eller honning

En blender


Blend det hele hurtigt evt. med et par isterninger (husk at tjekke, om din blender kan knuse is) og voila så har du en rigtig sund godte. Man kan hurtigt smage sig frem til sin favorit.
ANNONCE
Blenderens fantastiske brugbarhed
Cocktails

Vil du gerne overraske folk, næste gang du skal holde fest, kan du begynde at øve dig på din blender allerede nu (husk at tjekke, om din blender kan knuse is).

Blænd dem med dine bartenderfærdigheder og server nogle flotte velkomstdrinks.

Der findes mange forskellige typer drinks, så hvis du er nybegynder, kan nettet være en fantastisk hjælp til at finde noget indenfor din smagsgenre eller måske en opskrift på den der lækre sag, du smagte på sidste lørdag.

Et par gode start råd:

1. Invester i sirupper, de holder til en hel del drinks og giver en god smag, hvis man er til det søde.

2. Fortvivl ikke, hvis du skal bruge sour mix, det kan både købes eller laves, alt efter hvad du har tid til - Se Sour Mix

3. Vær kreativ, hvis der er noget, du ikke kan skaffe eller lige har i huset, så kan man selv være lidt opfindsom.


Pynt:

Hvis det skal være rigtig fint, er der også mange muligheder for at pynte, og ikke kun med
En sukkerkant kan laves ved, at tage en skål eller et glas, som er større end dem, der skal pyntes og der hældes noget væske i, brug evt. en sirup eller frugt farve, hvis du vil ha" lidt kulør på festen. Hæld kun væske i så det dækker bunden med et par millimeter til 1 cm, huske på at den dejlige klistrede kant, bliver lige så bred, som væsken dækker den. Dyp derefter det "våde" glas i en lille skål med sukker og vupti, fin farvet kant på dit glas, som er spiselig.

Hvis du skal bruge nogle spændende opskrifter til enten smoothies eller cocktails så kig ind på Cocktail Guiden der er masser af inspiration og video vejledning. Endvidere er der også, en ret smart tøm dit køleskabs funktion, så du ved, hvad du kan lave ud fra egne ingredienser.

Det er ganske simpelt, bare kom i gang og øv dig.
ANNONCE
Del

Seneste nyt