Aniston

Bland dig til den rette pudder

Personal Blend Foundation gør det muligt at customize din pudder.

Det er snart sommer, og det betyder ofte, at vores ansigtskulør ændrer sig en smule til det mørkere. 

I det hele taget ændrer vores kulør i ansigtet sig hele tiden til lidt lysere eller mørkere, hvilket gør det endnu mere vanskelligt at finde den helt rette nuance pudder - vel at mærke uden, at man behøver at have et helt arsenal af pudder liggende hjemme i skuffen.

Men det problem er man ude over, hvis man har flere nuancer pudder i én, som man selv kan blande. Det giver nemlig mulighed for at skrue op og ned for kuløren til hverdag og fest og for at justere, hvis nu man skulle have fået lidt sol på næsen.

Med Personal Blend Foundation fra e.l.f. Cosmetics slipper man helt for at mikse (og investere i) flere forskellige pudder. Denne pudder er nemlig fire pudder i én, som man kan blande efter behov.

Man kan nemt blande nuancerne efter behov og skrue op og ned for tonerne. Og så findes e.l.f.'s Personal Blend Foundation i fire forskellige typer (Porcelain, Fair, Light og Beige), som gør det endnu nemmere at finde den helt rette blend.

Pudderen er mineralbaseret og giver en flot, mat finish. Og den indeholder SPF 15, som beskytter ansigtet mod den værste sol.


Personal Blend Foundation SPF 15 fra e.l.f. Cosmetics forhandles på e.l.f. Cosmetic's webshop til vejl. udsalgspris på 72 kr.
ANNONCE
Husk også en god børste, der er nem at have med at gøre. e.l.f. Cosmetics' egen Kabuki Brush er billig men rigtig god, og den mister ikke hårene. - Bland dig til den rette pudder Husk også en god børste, der er nem at have med at gøre. e.l.f. Cosmetics' egen Kabuki Brush er billig men rigtig god, og den mister ikke hårene.
Bland selv! Lidt som i slikbutikken :) - Bland dig til den rette pudder Bland selv! Lidt som i slikbutikken :)
Del

Seneste nyt

ANNONCE