Aniston

Blackout: PH-udstilling på Brandts

Dansk design- og produktionsudstilling i Odense

Er du også vild med dansk design? I Kunsthallen Brandts i Odense, kan du lige nu opleve nogle af, den danske designlegende, Poul Henningsens værker.
Blackout: PH-udstilling på Brandts
PH-udstillingen på Brandts, tager sig ud på lidt utraditionel vis - på udstillingen kan du nemlig selv opleve selve produktionen af designelementerne.

I løbet af udstillingens forløb, vil kunstnerne Simon Starling og den danske kunstnergruppe Superflex byde ind med egne design-/kunstfortolkninger, inspireret af Poul Henningsens værker.

Fokus vil lande på PHs specialdesignede mørklægningslamper, der blev produceret til Tivoli i 1941 og som gjorde at Tivoli kunne holde åbent om aftenen.

Efterhånden som flere og flere lamper bliver produceret på udstillingen, vil de blive hængt op i et net af stålwirer i udstillings rum. Derudover vil der være et tryk-rum, hvor der produceres tekster og billedserier, af PH, om PH og om selve udstillingen.

Udstillingen strækker sig fra d. 30/01 til d. 17/05, så der er god tid til at nå forbi udstillingen, hvis du ikke allerede har været der. Og er du en af den, der har oplevet udstillingen, kan du komme igen senere og opleve nye designs, da en én gang købt billet, gælder hele udstillingsperioden.

Her kan du læse mere om udstillingen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce