Aniston

Black Mask - Din guide til at fjerne hudorme

Er du blandt de mange kvinder, som døjer med hudorme på næsen og særligt i t-zonen?

Er du blandt de mange kvinder, som døjer med hudorme på næsen og særligt i t-zonen? Så kan du læse med i denne artikel, hvor vi præsenterer et par gode råd til at slippe for dem på længere sigt og samtidig sætter spørgsmålstegn ved den famøse black mask, der gennem den seneste tid er blevet særdeles udbredt på de sociale medier.

 
Hvad er hudorme?

Hudorme er teknisk set tilstoppede porer som alle mennesker lider af en gang imellem. Nogle har mange og nogle har få. De opstår for det meste i t-zonen, altså i midten af panden og på næsen. De opstår dog også tit på hagen. Hudorme opstår i forskellige variationer, hvor de enten kan være over eller under overfladen. Hvis de eksisterer under overfladen kendes de også under navnet talgknop og vil kun være hvide når de trykkes ud (white-head). Eksisterer de på overfladen af huden vil toppen af talgknoppen være sort og de vil være kendt under betegnelsen, black-head.

Uanset hvilken type der er tale om, kan de være en stor gene for mange personer, da de får ansigtet til at fremstå uperfekt og hvis de fjernes kan man risikere røde plamager i ansigtet. Af den grund leder mange efter en metode til at fjerne dem mere eller mindre permanent, men findes der nu også en sådan metode?

Black Mask

En black mask er basalt set en ansigtsmaske, der formår at trænge dybt ind i huden og efterfølgende trække talg og hudorme med sig, når den tages af ansigtet. Du har sikkert set en masse videoer, som viser hvor gode disse black masks kan være og overraskende nok er de flest af disse videoer rent faktisk ægte. Dog skal der taget forbehold for, at der er anvendt personer, hvis hud er ekstra eksponeret over for hudorme, samtidig med at deres hud er særligt egnet til de naturligt ingredienser i den black mask som bliver anvendt. Med andre ord er det ikke sikkert, at du derhjemme oplever samme positive resultater.

Efter mange sammenligninger og research for ingredienser ses det, at den black mask som samlet set giver de bedste resultater er Neutroherb Blackhead Removal Mask. Det er delvist på grund af den unikke kombination af naturlige ingredienser, hvor et ekstra indhold af Aloe Vera ekstrakt blandt andet sikrer, at du ikke oplever nogen efterfølgende irritation eller inflammation i huden. Denne Black mask kan købes hos Leluna.dk, der en online skønhedsbutik, som har fokus på udelukkende at føre de bedste naturlige produkter i højeste kvalitet.

Hvordan undgår jeg hudorme på længere sigt?

Hovedårsagen til hudorme er øget talg-produktion som følge af hormonelle forandringer – eksempelvis i teenageårene, under graviditet osv. Af den grund vil hudorme blusse op i forskellige perioder af dit liv uden du kan gøre særlig meget ved det. Det er dog helt centralt, at du holder fast i en sund hudplejerutine med daglig eksfoliering, desinficering og fugt til ansigtet. På den måde skaber du de bedste forudsætninger for at forebygge hudorme og for at gøre din hud mere modtagelig over for en behandling med eksempelvis black mask.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce