Aniston

Black Friday står for døren

Black Friday står for døren

Som de fleste efterhånden har fundet ud af, er Black Friday kommet for at blive. Det store udsalg over alle udsalg løber af stablen fjerde fredag i november, og alt tyder på, at det igen i år bliver endnu vildere end det foregående år. Kampen står især omkring forbrugerelektronikken, hvor der traditionelt gives nogle af de allerstørste rabatter. Er du ikke allerede begyndt at spare op, er det på høje tid, hvis du vil have optimale muligheder for at gøre de bedste kup.

Tænk langsigtet, og hav økonomiske ressourcer parat
Hvis du vil have det optimale ud af Black Friday, gælder det om at lægge penge til side hen over året, så dit råderum er størst muligt. Der er så at sige kun dette ene skud i bøssen. Der er selvfølgelig alternativer som eksempelvis januarudsalget og diverse småudsalg hen over året, men erfaringen fra de sidste par år har vist, at tilbuddene ved de traditionelle udsalg langt fra kommer på højde med Black Friday

Har du ikke så meget at lægge til side af hen over året, kan et alternativ være at spare, hvor der spares kan. Besparelser er jo som bekendt skattefrie, hvilket det ikke bliver ringere af. Du kan for eksempel sætte lidt tid af til at gennemgå forsikringer, bankengagementet og diverse abonnementer som mobil, bredbånd og TV-pakke. Der kommer flere og flere sammenligningstjenester på nettet, som gør det let at se, om man kan få ydelserne billigere andre steder. En lidt overset besparelsesmulighed er elregningen. De fleste ved, at det betaer sig at slukke lys og elektriske apparater, nåde de ikke er i brug, men viste du, at strømmen ikke nødvendigvis koster lige meget hos alle leverandører og at det er let at skifte?

Der er flere muligheder, og du kan let sammenligne elpriserne på de respektive selskabers hjemmeside. Lige pt. Er det nye elselskab www.blueenergy.dk et interessant bud. De skaffer strømmen udelukkende fra grøn klimavenlig energi som sol og vind og de kører netop nu kampagner for at skaffe flere kunder. Som nu kunde kan du blandt andet får gode rabatter på både el og Internet, så det er værd at undersøge.

Hold hovedet koldt, og køb efter behov
En af de vigtigste ting er at holde hovedet koldt, når Black Friday nærmer sig. Hele pointen med det vilde udslag er jo netop, at du skal lade dig rive med, og købe en masse, fordi det er billigt, selv om du i virkeligheden slet ikkemangler det. Start i stedet med at analysere dit behov. Hvis du egentlig ikke mangler noget, er det langt bedre at sætte pengene ind på en konto, og købe næste gang, hvis der i mellemtiden er opstået et behov. Men det er svært at være fornuftig!

Hvis du kommer frem til, at der er et reelt behov, og du samtidig har de penge, der bliver brug for, kan du slappe af og afvente. Der er alligevel ikke meget, du kan gøre, før butikkerne offentliggør slagtilbuddene i ugen op til den store dag. Her skal du til gengæld i gang med research-arbejdet. Find dine tilbud her, hvis du eksempelvis vil tjekke mulighederne ud hos Power.dk. Tilsvarende vil de andre store kæder naturligvis også offentliggøre deres tilbud, og du kan nu i ro og mag se, om der er tilbud på netop det produkt, du har behov for. Er der det, er det bare at finde det bedste af tilbuddene, og gå målrettet efter det på selve dagen. Stå tidligt op og stil dig i kø - så er chancerne størst.

ANNONCE
Del

Seneste nyt