Aniston

Bitches på indkøb

Piger vil bare have noget sjov

To veninder, undertegnede inkluderet, begiver sig på en lille indkøbstur efter kondomer og glidecreme. To produkter, som ekspeditricerne har voldsomt svært ved at indrømme at de overhovedet fører i deres forretning.

Bitches på indkøb
Aalborg en travl eftermiddag. To piger "in desperate need" for kondomer og glidecreme. Fredag aften nærmer sig og man bør jo være klar på lidt af hvert. Dog skal der også lidt sjov til i hverdagen, så den sædvanlige tur i Aldi efter de billige kondomer blev skippet. I stedet tog vi en tur omkring Matas, Salling og Apoteket.

Matas
Herinde kan man da slet ikke finde rundt. Man roder rundt i negleklippere, benvoks og hårfarve, men kondomer kan man ikke finde. 

Heldigvis
har vi jo de altid hjælpsomme ekspeditricer, som hellere end gerne vil hjælpe med at finde dem. Vi styrter mod en lidt ældre kvinde, som tydeligvis bruger foundation som spartelmasse og har de rødeste fibertexnegle og spørger pænt om hun har nogle kondomer et sted.

Den pæne dame ser meget forkert ud i hovedet og skynder sig over bag nogle hylder og kommer hurtigt igen. Hurtigt som lynet har hun slået stregkoden ind og nærmest hvisker den ubetydelige sum for adgangen til ti knald. Men den går ikke så let, frøken-jeg-kan-ikke-lide-at-sælge-kondomer-til-mine-betalende-kunder. Hurtigt samler min veninde pakken op og studerer den grundigt inden hun højt udbryder:

'Jamen det her går altså ikke! Jeg vil meget gerne bede om en størrelse XL og hvis du har dem med riller, ville det være helt perfekt!'

Den stakkels ekspeditrice må endnu en gang bag hylderne og denne gang er fuldstændig rød i hovedet. Faktisk passer farven skræmmende godt til neglene. Hun vender tilbage og må flovt meddele at de ikke har nogle med riller, men hun fandt da en pakke i størrelse XL. Vi vælger at forlade den tydeligvis pinligt berørte ekspeditrice og håbe på, at hun en dag lærer at kondomer faktisk ikke er så ulækre, som hun tror.

Salling
Min veninde og jeg kan hurtigt blive enige om, at én pakke slet ikke er nok, og hvis den foregående episode kunne gentage sig, ville eftermiddagen være reddet! Vi vandrer derfor ind i det kæmpe store varehus Salling, som burde have en kæmpe udvalg af kondomer, men enten er vi ikke de store stifindere eller også så gemmer de dem bare vildt godt!

Derfor må vi jo ty til den eneste udvej: at spørge en sød og venlig ekspeditrice. Vi iler hen til hendes disk og så er det min tur til at få købt noget brugbart materiale.

'Hejsa! Nu har vi altså ledt og ledt, men vi kan ikke finde det sted i gemmer jeres kondomer, har i overhovedet nogle?'

Damen ser ikke videre forskræmt ud, men peger åndsfraværende over i retningen af en stand, med en masse ragelse. Tilfældigvis var det den eneste hylde, som vi grundigst undersøgte og jeg forklarer hende pænt, at vi har kigget derovre og der var ikke nogle. amen siger, uden at se op på mig, at så har de ikke nogle.

Hvad?!
Salling uden kondomer? Det kan da ikke passe. Men vi må indse at slaget er tabt, og vi må forlade butikken. Dog får vi talt så højlydt om den manglende service og manglende udvalg, at en anden ekspedient hiver fat i os og viser os deres udsøgte udvalg i kondomer, og faktisk så har Salling pænt mange kondomer! Både med farve, smag og riller.

Vi finder begge vores favoritter og vader op til disken, hvor den foregående ekspeditrice står. Og denne gang skal vi ikke bare købe hendes ellers udsolgte kondomer, nej, vi skal også have pakket dem ind! Og helst i hver sin pakke, så det tager ekstra lang tid.

Flade af grin forlader vi Salling. Jeg tror ikke at ekspeditricen har lyst til at se os igen!
ANNONCE
Bitches på indkøb
Apoteket
Herinde har de tilfældigvis smidt en ung, ranglet og utrolig genert fyr bag disken og han ser skræmt ud bare ved at to smækre tøser, der vader ind i butikken.

Vi leder op og ned af alle hylder og endelig finder vi alt det, som vi har brug for. Og så læsser vi ellers alt det som vi har fundet, op på disken. Den stakkels fyr aner knap nok, hvor han skal begynde.

'Skal I have det hele?' Spørger den stakkels fyr og kigger på et ret stort udvalg af alt mulig godt.

'Ja, da! Skal du have noget med?' Min veninder blinker til fyren, som helt ærlig er ved at besvime. Stakkels, stakkels fyr. Jeg har faktisk lidt ondt af ham i skrivende stund, men også kun lidt!

Til disse tre søde historier skal de lige siges at den gamle kassedame i Bilka ingen indvendinger havde imod de seks pakker farvede kondomer med jordbærsmag, og den unge pige i Føtex heller ikke havde noget imod at røre ved pakkerne. Heldigvis var der jackpot ved de tre andre steder.

Lageret blev ganske vist udvidet en del, men det var nu det værd! Og så kan man da altid få brug for kondomer, ikke?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce