Aniston

Birgitsbox.com

Lækker, luksuriøs beauty surprise med masser af toksin-fri kærlighed.

Forleden var jeg så heldig at få tilsendt den første Beauty Box fra Birgitsbox.com. Og det var med stor spænding, at jeg pakkede denne første og yderst luksuriøse pakke med toksinfrie skønhedsprodukter op.

Ikke nok med, at den var pakket meget lækkert ind, jeg vidste også, at der inden i den fine æske, ville være en række virkeligt gode skønhedsprodukter, som alle på den ene eller anden facon var gode for mig, min hud, mit hår og, ikke mindst, miljøet.

Konceptet bag Birgitsbox.com er nemlig bl.a., at alle produkter er naturlige og organiske. Herudover får man ikke tilsendt prøver af produkter. Nej, man får skam fullsize produkter af alskens lækkerier - bare til en noget billigere pris, end hvis man skulle købe disse i en butik.
ANNONCE
Beauty Box fra Birgitsbox.com er lækker fra yderst til inderst. - Birgitsbox.com Beauty Box fra Birgitsbox.com er lækker fra yderst til inderst.
Birgitsbox.com
Sådan virker Birgitsbox.com
At tilmelde sig Birgitsbox.com er meget nemt.

Man går blot ind på sitet og indtaster sin email for at få en invitation. Når man har gjort dette, er man ikke forpligtet til at købe en Beauty Box, men man modtager en invitation, som gør det muligt at vælge mellem et decideret medlemsskab eller en prøveæske til familie og venner.

Næste step er, at man får 4-5 produkter tilsendt i en fin og indbydende æske. Produkterne er alle fuld størrelse, og der vil være mindst en hud- eller ansigtscreme i pakken og mindst et kosmetik- eller makeupprodukt. 

Herudover er alle produkterne fri for skadelige ingredienser såsom parabener, kunstig parfume etc. Og man kan faktisk se på indlagte seddel om produkterne, om disse er økologiske, naturlige, toksinfrie, ikke testet på dyr eller det hele på én gang.

Når man har tilmeldt sig Birgitsbox.com, får man en ny Beauty Box hver 3. måned; i marts, juni, september og december, og denne vil være tilpasset den enkelte sæson.
ANNONCE
Forårsboksen fra Birgitsbox.com indeholder lutter lækkerier, som kan bruges med god samvittighed. - Birgitsbox.com Forårsboksen fra Birgitsbox.com indeholder lutter lækkerier, som kan bruges med god samvittighed.
Den første Beauty Box
En Beauty Box fra Birgitsbox.com kan erhverves for bare 579 kr., og det er inklusiv forsendelse til Danmark.

I den første boks var der dog skønhedsprodukter for i alt 1.027 kr.

Denne indeholdte nemlig disse lækre produkter:
- Patyka Absolis Tea Tree Face Cream
- Dr. Hauschka Hand Cream
- John Masters Organics 100 % Argan Oil for Hair and Skin
- Une Beauty Top 3 Palette Eyeshadow (man vælger selv, hvilken palette)
- Ciate Nail Polish Paint Pots

Den har dermed givet mig mulighed for at opdage en række nye mærker og produkter fra allerede velkendte producenter, hvilket har været skønt!

Herudover har jeg brugt dem med 100 % god samvittighed - på mine egne vegne, på miljøets vegne, og ja, så har min lille søn på 3 år sørme også fået lov til at få lidt økologisk, naturligt, toksinfrit og dyrevenligt olie i håret. 


Se mere om Birgitsbox.com her, eller tag et kig på nedenstående video.
ANNONCE
En af overraskelserne i den første Beauty Box var bl.a. denne skønne Ciate lak. - Birgitsbox.com En af overraskelserne i den første Beauty Box var bl.a. denne skønne Ciate lak.
John Masters Organics 100 % Argan Oil var også blandt de lækre produkter. Og ja, den er virkeligt god til både hår og hud! - Birgitsbox.com John Masters Organics 100 % Argan Oil var også blandt de lækre produkter. Og ja, den er virkeligt god til både hår og hud!
Del

Seneste nyt