Aniston

BioSilk Silver Lights Shampoo & Conditioner

BioSilk Silver Lights Shampoo & Conditioner er en god nyhed til dig med sommerligt, lyst hår.

BioSilk Silver Lights Shampoo & Conditioner
Er dit hår sommerligt og lyst? Så vil du sikkert gerne undgå, at du får gule misfarvninger nu her i sommervarmen.

BioSilk Silver Lights Shampoo og balsam er en nyhed, der, efter sigende, skulle gøre det muligt helt at undgå gule misfarvninger i lyst hår.

BioSilk Silver Lights Shampoo og balsam er med andre ord en rigtig god nyhed til alle med gråt, blond, lysnet eller afbleget hår.

Shampooen neutraliserer gule farver i hvidt og gråt hår og fjerner gyldne toner i lysnet hår, mens balsammen aflejrer en smule kold farve på ydersiden af hårstrået.

Resultatet skulle være en renere hårtone og et mere sundt udseende til det lyse hår. Og hvis du har prøvet et rigtig skidt resultat med en blondering, så vil du helt sikkert sætte pris på dette.
ANNONCE
BioSilk Silver Lights Shampoo & Conditioner
Plejende silkeproteiner
BioSilk Silver Lights Shampoo og balsam indeholder plejende silkeproteiner og urter, så håret efterlades blødt og glansfuldt.

De velkendte silkeproteiner, som BioSilks produkter altid indeholder, trænger ind i håret, fugter det og giver det glans, samtidig med at et UV-filter i balsammen beskytter mod skadelige UVA/UVB stråler her i sommervarmen.

Og så findes BioSilk Silver Lights Shampoo og balsam også som fine rejsestørrelser til sommerferiekufferten!

Hurra for smukt, blondt hår uden misfarvninger!

BioSilk Silver Lights Shampoo og balsam har en vejl. udsalgspris på shampoo 350 ml. kr. 159,-/stk. og balsam 350 ml. kr. 167,-/stk. 50 ml. rejsestørrelser: Shampoo kr. 54,- og Balsam kr. 60,-
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce