Aniston

Biosilk Silk Therapy

Er du ikke blevet klippet? ... Aniston.dk har testet Biosilk "silkedråber".

Biosilk Silk Therapy
Ethvert hårprodukt, som får dine omgivelser til at spørge: "Hov, er du ikke blevet klippet?" er toppen.

Ja, you've gotta love it!

Sådan et produkt er Biosilk Silk Therapy.

Silkelarver i håret
Biosilk Silk Therapy er en leave-in kur, som kan bruges til alle hårtyper.

Produktet kaldes også "silkedråber", fordi det er baseret på silke fra silkelarvens kokoner.

Det er dermed lidt af et luksusprodukt.

Og selvom Silk Therapy egentlig ikke ser ud af meget, så er det et super lækkert produkt, der er nemt at bruge, og som får håret til at se sundt ud.

Silke og hår
Men hvad er det så med det der silke, og hvad har silke med hår at gøre?

Silke er (åbenbart) opbygget på en måde, som ligner vores hårs opbygning på mange måder. Det er noget med 17 ud af 19 aminosyrer, som hår og silke har til fælles.

Derfor kan silkeprotein genopbygge beskadiget hår indefra og gøre håret blødt, fordi det kan optage fugt, der svarer til tre gange sin egen vægt.

Derfor styrker det også håret og gør det mere modstandsdygtigt.

Biosilks silkeproteiner forebygger således den daglige slidtage og afhjælper såkaldt stresset hår, som kan skyldes brug af varme- og stylingsredskaber såsom glattejern og hårtørrer.

Biosilk Silk Therapy beskytter både mod varme, kulde, fugt og UV-stråling og mod udefrakommende forurening. Styrken i produktet kommer fra silken, som en den stærkeste fiber, der findes.

Produktet  forsegler hvert hårstrå og beskytter derved hårfarven fra falme. Det er derfor godt til farvet hår, der trænger til lidt ekstra liv og volumen.

Silken op i håret
Men det er jo alt sammen meget fint og godt og som forbruger kan du jo være ligeglad med silkelarven og dens silke. Men så er historien bag produktets egenskaber ligesom med...

Det, det handler om, er jo, om Biosilk Silk Therapy virker. Og det gør det!

Produktet er ret nemt at bruge.

Man vasker hår, bruger evt. balsam, og så hælder man ellers (forsigtigt) nogle få dråber (afhængigt af mængden af hår) ud i hånden efter, at man lige har tørret det lidt.

Det anbefales, at man føntørrer håret tørt, hvis man vil have volumen, men jeg kan afsløre, at det sunde resultat også kommer, hvis man bare vasker, balsamerer og putter lidt Silk Therapy i, hvorefter man lader det lufttørre.

Du kan også anvende Biosilk i tørt hår og på d kedelige spidser, der på mystisk vis straks bliver sundere og mere "samlede" at se på.

Herudover kan det også anbefales at bruge Silk Therapy, inden du lige kører dit glattejern igennem håret.

Og det virker, uanset hvilken af metoderne du vælger.

Jeg har testet dem alle, og efter en omgang Biosilk Silk Therapy spurgte Mette fra mødregruppen: "Hov, er du ikke blevet klippet?" Mig: "Øh, nej!" Mette: "Nå! Dit hår ser bare så sundt ud..." Mig: "Thank you, Biosilk!!"

Biosilk Silk Therapy på Nicehair.dk
Hvis du stadig er lettere skeptisk og bare vil prøve Silk Therapy, inden du springer ud i at indkøbe flere års forbrug af silkedråberne, kan du få produktet helt ned til 15 ml.

Det har oven i købet en sølle pris på 39 kr. på hjemmesiden Nicehair.dk, så det kan næsten ikke gå galt.

På hjemmesiden finder du også 50 ml, 350 ml og en masse andre spændende produkter fra Biosilk-serien. Og hvis de er lige så overbevisende som Silk Therapy, kan det kun blive en succes!

Du finder hele serien fra BioSilk her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE