Aniston

Bio-Oil

Superolien mod strækmærker og ar kommer nu til Danmark.

Bio-Oil
Har du ar, strækmærker, pigmentpletter eller andre irriterende små uskønheder på din hud? Så har du sikkert prøvet alskens hokus pokus for at få dette til at forsvinde - eller blive mindre synligt!

De færreste af os vælger nemlig bare at leve med vores små, personlige "fejl".

Og nu er superolien, som kan hjælpe dig med at rette op på dine uskønheder, kommet i handlen i Danmark.

En ener kommer til DK
Bio-Oil, som superolien hedder, ligger nummer 1 på listen over bedst sælgende hudplejeprodukter mod ar og strækmærker i 23 lande verden over, og den har vundet ikke mindre end 69 hudplejepriser. Herudover ligger den fast på top 5 over bedst solgte produkter hos kosmetikkæden Boots i England.

Ja, og nu er den altså netop kommet til Danmark, hvor den forhandles hos Matas.
ANNONCE
Bio-Oil
Endelig i Danmark
Men selv om Bio-Oil er spritnyt i Danmark, så har den lille olie rigtig mange fans i hele verden allerede.

Det fik undertegnede bevist, da jeg var på vej hjem fra pressemødet på Bio-Oil, hvor jeg blev passet op af en engelsktalende mand af tja ... afrikansk udseende, som var rigtig ivrig for at få at vide, hvor jeg dog havde købt Bio-Oil henne her i Danmark!!

Så han var umiddelbart rigtig stor fan! 

Historien om Bio-Oil melder da også om millioner af mennesker verden over, som for længst har gjort den lille undseelige olie til et af de bedst sælgende hudplejeprodukter i verden.
ANNONCE
Baseret på naturlige ingredienser
Bio-Oils popularitet skyldes sandsynligvis., at den plejende og fugtgivende olie er baseret på en unik sammensætning af olier, planteekstrakter og vitaminer samt den helt særlige PurCellin Oil™, der effektivt virker mod dehydrering, fine linjer og rynker.

Nøgleingrediensen PurCellin Oil™ reducerer oliens tykkelse, så konsistensen bliver lettere og ikke fedtet.

PurCellin Oil™ sikrer også, at vitaminer og mineraler lettere absorberes af huden. Samtidig har olie – modsat vandbaseret creme – iltfri egenskaber, der bevarer vitaminer og andre naturlige ingredienser mest optimalt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce