Aniston

Bingo på Danskespil.dk - Resultatet

Dagbog fra en spiller ... Mon vi er blevet rige?

Bingo på Danskespil.dk - Resultatet
Hvad gør man, når man aldrig har spillet online-bingo tidligere og bliver bedt om at spille for 250 kr.? Tja ... Man springer ud i det!

Og det gjorde jeg så! Til trods for, at jeg er typen, der ikke har spillet Bingo siden min barndom - og i øvrigt på ingen måde er en spillefugl.

Men prøves skulle det!

It's Bingo-time!
Bingo-spillet skulle foregå på Danskespil.dk, hvor jeg skulle oprette en bruger til formålet. Det var piece of cake, selvom de skulle bruge alle informationer. Ja, det var lige før, de bad om BH-størrelse! Men well, det er åbenbart en sikkerhedsting. 

Brugeren blev dog oprettet, så jeg kunne komme videre. Det var nemlig Bingo-tid!
ANNONCE
Bingo på Danskespil.dk - Resultatet
Let the Bingo begin!
I mit forsøg på at sætte de spæde 250 kr. ind på kontoen, mødte jeg dog allerede forhindringer. Efter tryk på "Start spilkontoen" blev siden nemlig ved med at hoppe tilbage til Bingo-forsiden. Hmm ... Måske vil Danske Spil slet ikke have, at jeg skal spille Bingo?

Nå men efter en række forsøg med siden og rigtig mange forespørgsler vedr. nyhedsbreve, som de gerne vil have, jeg skal modtage, så lykkedes det! 250 kr. på spillekontoen. Yes! Let the bingo begin ...

Men hvor skal man mon starte? Der er jo både Stjernedrys, Classic, Octo, Bingo Royal, Guld Bingo, Jule-Bingo, Bingo Boxen (der lokker med Hilda Heick!!), Midnatsbingo, Brunch-Bingo og en Ønskebrønd at vælge imellem!

Det er svært, men jeg er i julehumør, så jeg springer på noget Jule-Bingo!
ANNONCE
Bingo på Danskespil.dk - Resultatet
Men ak! Desværre sker der åbenbart en fejl med Jule-Bingo. I hvert fald kan jeg ikke komme i gang med at spille.

Anden gang er dog lykkens gang. Jeg får købt et par plader til 15 kr. stykket, og så kan spillet gå i gang!

Det hele går hurtigt og kører lidt af sig selv, så jeg sidder måbende og kigger på, mens alle mulige andre scorer deres bingogevinster. Men igen til mig. Øv!

Jeg har mistet lysten til Jule-Bingo for en stund og bevæger mig tilbage til oversigten over Bingo-spil. 

Desværre er Royal-Bingo netop startet, da jeg klikker mig ind, så jeg må tilbage igen og klikker mig i stedet ind på Stjernedrys, der starter lige om snart. Her køber jeg også et par plader - denne gang til 20 kr. stykker. Højere indsats må betyde større chance for at vinde!
ANNONCE
Bingo på Danskespil.dk - Resultatet
Og nej ... Så var der en, der vandt 80 kr., men det var ikke mig ... Og mine tal synes at være spredt for alle vinde. Men jeg lever da i håbet og får en række fyldt, men det viser sig, at det ikke er nok. Og da jeg bemærker, at jeg åbenbart ikke er spor tæt på Bingo, får jeg lyst til at klikke mig videre. Men jeg venter på, at spillet får en ende.

I mellemtiden sidder mine med-/modspillere og skriver de tal, de øjensynligt mangler, ude i den chatboks, der er i siden. Hmmm ... Bingo-nørder!

Men jeg køber endnu et par plader og afventer nedtælling til start!
ANNONCE
Bingo på Danskespil.dk - Resultatet
Bingo på Danskespil.dk - Resultatet
Midtvejskrise
Hvis ikke jeg havde lovet at spille for et bestemt beløb, så må jeg indrømme, at jeg nok havde givet op på nuværende tidspunkt. Jeg kan ikke se det sjove i spillet eller i de kommentarer, der ruller ude i siden i chatten.

Det tænder mig ganske enkelt ikke - og da slet ikke, når jeg for f**** ikke vinder noget!

Men men ... Jeg går tilbage til Jule-Bingo, hvor man åbenbart kan vinde noget julegris. Det er lige mig! Så jeg shopper hele tre plader på en gang og sætter mig klar. Grisen må være min!

De sidste par minutter op til spilstart, går det dog hurtigt med antallet af deltagere. Vi er 57 i denne runde, og jeg kan se mine chancer for at vinde grisen svinde stille og roligt. Selvom jeg dog runder boksen "Tæt på bingo" en enkelt gang med mine tre plader! Wuhuuu ...
ANNONCE
Min midtvejskrise skal dog ikke stoppe mig, nu hvor jeg en gang har været så tæt på. Jeg køber derfor seks plader til 10 kr. stykket i Classic Bingo. Nu går jeg all in - gris eller no gris!

Vi er kun fire spillere, så oddsene er gode. Men spillet er meget hurtigt overstået, og det er, trods mine seks plader, ikke mig, der vinder de 49 kr., der (åbenbart) var på spil. Men det havde jo også været en loose-loose-situation at vinde 49 kr. med en indsats på 60 kr. Så er det ligemeget!

Jeg køber dog en omgang plader mere - og synes godt nok, man kan spille længe for nogle få hundrede kroner!!

Heller ikke her vinder jeg. Hvor uheldig kan man egentlig være? Jeg har snart spillet alle pengene op og ikke én gevinst! Mine sidste klejner bliver dog placeret i Jule-Bingo i et fortsat håb om at kunne sætte tænder i en gris til jul.

Allerede fra start ser det sort ud. Lykkens julegudinde tilsmiler mig ikke, og jeg vinder heller ikke i denne omgang. Bummer! Det var de penge - og den aften!
ANNONCE
Bingo på Danskespil.dk - Resultatet
Spilkonklusionen
Hvis ikke du allerede har gættet det, så må konklusionen være, at jeg altså heller ikke blev hverken Bingo-haj eller ludoman i denne omgang. Det er ganske enkelt ikke noget for mig at være bingo-trunte. Havde jeg vundet bare 38 kr., havde håbet måske været lysegrøn, og jeg havde trukket bare en smule på smilebåndet. Men nej. 

Er du bingo-trunte? Så forklar mig lige, hvorfor online-bingo er sjovt?!
ANNONCE
Del

Seneste nyt