Aniston

Bikeress

Nyt magasin til kvinder, der elsker motorcykler

Er du glad for motorsport? Måske helt præcist motorcykler? Så er der netop kommet et nyt magasin på gaden, som lige er noget for dig. Måske også hvis du bare har lidt interesse for motorsport. "Bikeress" er kommet for at blive. I hvert fald ifølge redaktøren.
ANNONCE
Bikeress
Et helt nyt magasin er kommet på gaden. Det sigter direkte mod de kvindelige motorcykel-entusiaster, og er netop blevet lanceret på dette års Bulldog Bash.

Det er spækket med spændende artikler, nyheder, test af produkter, tips & idéer, historier fra det virkelige liv, konkurrencer, dagbøger fra motorcykelferier, gode råd om alt til motorcykler og sporten/hobbyen og meget meget mere.

"Bikeress" er det ideelle tilbehør til alle de kvinder, som måtte have den mindste forkærlighed for de tohjulede monstre.

Tracy Kearley som er redaktør på bladet, talte om sine iver og oplevelser omkring sin nyeste udfordring:

"Som "biker" gennem de sidste otte år, har jeg haft idéen til at producere dette biker-blad for kvinder de sidste fire år. Men på grund af en masse andre ting som skete i mit liv, blev det kun til tanken, hvilket nok var for det bedste, da jeg nok var for umoden dengang. Et par år frem I tiden og med stigende interesse for motorcykler blandt kvinder, ligner det, den perfekte mulighed."

Og dermed blev "Bikeress" til.

"Grunden til at jeg ønskede at udgive "BIKERESS", er at der rent faktisk ikke findes andre magasiner for kvinder. Jeg ved, at mange kvinder læser magasinerne som er på hylderne for tiden, men bladene gør bare ikke meget for de kvindelige læsere."

"Mit mål med magasinet, er at blive en del af alle "Bikeress'ers" liv og give masser af nyttige informationer, skabe et online community, og få læserne til at involvere sig i magasinet. Jeg vil gerne have det skal være for alle, uanset om du er ny motorcykel-entusiast, erfaren eller bare en kvinde med interessen for sporten/hobbyen.'

Læs mere om selve magasinet "Bikeress" her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce