Aniston

Bewitched

Be warned - Be ready! Den nye hekse film har snart premiere i de danske biografer

2 ud af 6 stjerner
Bewitched er instrueret af Nora Ephron, men er faktisk en film der er lavet over den gamle amerikanske tv-serie af samme navn, som blev sendt fra 1964-1972 og som har opnået kult-status i det meste af USA.
Bewitched
Kort fortalt:

Skuespilleren Jack Wyatt har brug for et hit for at få karrieren tilbage på rette spor.

Han ser filmatiseringen af en populær tv-serie ("Bewitched") som sin chance, og mangler nu bare at finde den perfekte kvinde til at spille heksen Samantha.

Han ramler ind i Isabel og får hende, med sine bedste overtalelsesevner, overtalt til at spille rollen.

Men hvad han ikke ved, er at Isabel i virkeligheden er en rigtig heks, og når en rigtig heks pludselig skal være skuespiller og spille heks, ja så sker der pludselig mystiske ting og sager...

Hovedrollerne:

Nicole Kidman: Isabel Bigelow/Samantha

Will Ferrell: Jack Wyatt/Darrin

Shirley MacLaine: Iris Smythson/Endora

Michael Caine: Nigel Bigelow

Mange "Bewitched" fans har glædet sig længe til at se denne film, og den store spænding lå egentlig på om den ville kunne leve op til de store forventninger, netop på grud af den store kult-status serien har.

Så ligesom mange andre, skruede jeg mine forventninger op, for en film der er bygget over den gamle tv-serie, og som er fyldt med store kendte Hollywood navne, det ville ikke kunne gå galt.

Så jeg satte mig til at se filmen, og forventede en film af høj kaliber, men aldrig har jeg taget så grusomt fejl!
ANNONCE
Bewitched
Selvfølgelig er smag og behag, når det gælder film, lige så forskelligt som vi mennesker.

Men når det gælder denne film er jeg sikker på, at jeg ikke træder nogen over tæerne, når jeg siger at det er en af de dårligste og mest platte film jeg længe har set.

Flere gange var jeg ved at falde i søvn, og ikke nok med at selve filmen er en stor skuffelse, det samme gælder desværre også for skuespils præstationerne, især for Nicole Kidman og Michael Caine.

Det eneste positive ved denne film var den evig skønne Shirley MacLaine, og så et par enkelte morsomme scener, men de var desværre for korte til at kunne trække nogle point i hus.

En film er ikke altid god, bare fordi den er fyldt med store Hollywood navne, og dette er denne film et sandt bevis for.

Premiere dem 30. september 2005
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce