Aniston

Best Behavior er tilbage

Fokus er stadig på dametøj - men også SÅ meget mere.

Da jeg for år tilbage opdagede det danske brand Best Behavior, blev mit klædeskab også med lynfart fyldt op med baggy bukser og bløde cardigans med funky snit.

Men så en dag for sådan cirka et år siden fandtes Best Behavior ikke længere. Ak og ve!

Nu er Best Behvaior dog netop blevet genoplivet. Og selvom DNA'en er, som den plejer at være, så er der sket rigtig meget på blot et år, og Best Behavior har udvidet med både lækre tekstiler til hjemmet og med børnetøj til både drenge og piger.

Forleden havde Best Behavior indtaget frisørsalonen Haar på Nørrebro med en pop-up butik fyldt med alle de nye designs.
ANNONCE
Best Behaviors nye børnetøj kommer til str. 0 til 4 år og dele af kollektionen er Øko-tex certificerede. - Best Behavior er tilbage Best Behaviors nye børnetøj kommer til str. 0 til 4 år og dele af kollektionen er Øko-tex certificerede.
Must-have cardigan fra Best Behaviors nye kollektion. - Best Behavior er tilbage Must-have cardigan fra Best Behaviors nye kollektion.
Når man se Best Behaviors nye designs, kan man faktisk ikke tillade sig at begræde, at brandet har taget et år "på bænken". Best Behavior er nemlig blevet andet og mere, og et års tænkepause er blevet benyttet fornuftigt.

Det er således blevet til en række skønne designs - og ikke kun til kvinder. Det nye Best Behavior er nemlig også en flot, legesyg og lækker børnekollektion  (0-4 år) samt skønne og farverige tekstiler til boligen.

Men hvorfor så et års pause?

"Et års pause har givet os det nødvendige pusterum til at redefinere Best Behavior konceptet og virkelig tænke over, hvad det er, der gør os glade," lyder forklaringen fra Best Behavior-teamet, der bl.a. består af designere Malene Brøchner.

"Vi har downsizet firmaet og fokuserer nu på de ting, vi elsker allermest: At være et personligt brand og at designe fede produkter!"

Best Behavior er således "back to basics" og til den oprindelige drøm, som bl.a. Malene Brøchner havde for ti år siden, da hun var med til at starte brandet.

Jeg kan li' det, ja det kan jeg! Og så gør det bestemt intet, at Best Behavior nu også støtter et børnehjem i Indien med deres kollektioner, som dryses ud over året.


Hvis du også er nysgerrig på det nye Best Behavior, kan du se meget mere på Best Behaviors hjemmeside og webshop, hvor de flotte og farverige designs forhandles.

Se flere fotos fra mit besøg i Best Behaviors pop-up shop og den nye kollektion i galleriet.
ANNONCE
Ja tak til store bløde puder i flotte designs! - Best Behavior er tilbage Ja tak til store bløde puder i flotte designs!
Er sikker på, at lillemanden ville elske en skøn, enkelt cardigan med masser af ballade på indersiden! - Best Behavior er tilbage Er sikker på, at lillemanden ville elske en skøn, enkelt cardigan med masser af ballade på indersiden!
Best Behavior er tilbage
Del

Seneste nyt

Annonce