Aniston

Beskyt din tatoo mod solen

Sommeren er på vej. Er din tatovering beskyttet?

Beskyt din tatoo mod solen
Sørger du for at beskytte din tatovering mod solens skarpe stråler om sommeren?

Så vil det måske glæde dig, at der nu kommer en solcreme på markedet til netop dig og dine tatoveringer.

Pleje af tatoveret hud i solen
Inspireret af de populære tv-serier Miami- og LA Ink, kommer der nemlig nu for første gang en serie af solprodukter og lotions designet med specifikke fordele for tatoveret hud.

En særlig ColorBrite™-teknologi i de nye produkter tilfører huden fornyet glans og ekstra beskyttelse og er dermed en god nyhed til dig, der ønsker at passe på din tatovering.

Cool ink
Reality-serierne, Miami- og LA Ink, der i Danmark har kørt på TV3 og Discovery Channel, har længe været et stort hit hos både udenlandske og danske seere.

Programmerne følger den hektiske hverdag hos to af USA's mest succesrige tatovører og giver indblik i deres kunders og ansattes liv.

Tv-serierne har manifesteret deres succes ved at tiltrække en stor seerflade, som rækker udover tatoveringsentusiaster, og de dygtige tatovører er blevet verdenskendte.
ANNONCE
Beskyt din tatoo mod solen
ColorBrite - Mest til tatoveringer
Miami Ink solserien er inspireret af tv-serierne og henvender sig til alle, uanset hudtype og med eller uden kropsudsmykning.

Men det er den første serie med særlige fordele for tatoverede.

Udover solfilter og UVA-UVB-beskyttelse indeholder alle produkterne den patenterede ColorBrite™-teknologi, der forstærker og genopliver tatoveringens farve og definition.

Derfor er produkterne særligt gode til dig, der ønsker at fremhæve dine tatoveringer og beskytte dem mod at blegne under solens skarpe stråler.

Produkterne fra Miami Ink og LA Ink kan købes i Matas fra d. 1. april 2011 eller på hjemmesiden www.miamiink.dk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce