Aniston

Berømt

Vil du være stjerne?

'Jeg ved, at jeg engang bliver kendt. Det bliver så fedt at få gudestatus med fans og alt muligt...' Ordene kom fra en fyr, jeg mødte i byen. Han var bassist i et band, der holdt til i en snusket kælder. Bandets navn glemte jeg i alkoholtågerne, men så vidt jeg husker, var det lidet flatterende. Et eller andet, der kraftigt hentydede til en kvindelig dæmons nedre regioner.
ANNONCE
Berømt
Min første tanke var, at han burde slå koldt vand i blodet. En "überpiercet freak" på bistand har nok ikke de bedste chancer for at slå igennem.

Har man Cameron Diaz's mål, har man nok en chance for at klare et modeljob, og har man et forrygende skuespillertalent, som Johnny Depp, burde det kunne lade sig gøre at blive skuespiller.

Men hvad med os dødelige, der ikke har stjerne-genet? Er vi dømt til at dø bort i glemsel, eller kan vi få en chance i det celebre liv?

Her må man huske på, at mange kendisser havde ganske almindelige jobs, inden deres karriere tog fart. Tag et eksempel som Sandra bullock. Hun var bartender - et ganske almindeligt job, som jeg også selv ville kunne klare.

Brad Pitt leverede køleskabe, og Stephen King var vicevært. Endnu flere eksempler på, at Ole Lukøje engang imellem deler stjernestøv ud i stedet for sand fra månen. Så uanset om du er skraldemand, håndværker eller advokat, burde det være teknisk muligt at bade i berømmelse.

Bliv stjerne
Vil man være celeb, er det nok en god idé at stjæle noget stjernestøv. I hvert fald hvis man ikke har videre talent for hverken teater, sang, dans, poseren eller J.K.Rowling-fantasi.

Den hurtige vej tog David Beckhams engangsknald, Rebecca Loos. Egentlig ganske smart at bruge Davids berømmelse som elevator for sig selv. Så vidt jeg husker, fik hun en del modeljobs efter den skandaleepisode.

Kan man ikke blive topmodel, fordi man ligner julemanden i dværgklasse, kan man altid forsøge sig på andre punkter. Man kunne gå til auditions for gyserfilm og måske blive en ny frankensteins brud i en B-film.
ANNONCE
Berømt
Lykkes det heller ikke, er der måske en chance indenfor musikkens verden. Ryg dine lunger i stykker ved hjælp af store cigarer, farv håret sort og køb et par kontaktlinser i neongrøn. Så kan du i bedste stil efterligne Marylin Manson.

Fordelen ved det er, at du slipper for skrigende fans i hverdagen. De kan ganske simpelt ikke kende dig, hvis du en dag lægger make-up'en på hylden.
   
Stjerne, mig? Nope
Hvis bare jeg får min daglige dosis chokolade, en yderst usund smøg i ny og næ og et par tusinde på bankkontoen hver måned, er jeg tilfreds.

For helt ærligt, hellere leve livet uden hvert sekund at skulle myrde paparrazifotografer eller sulte mig selv halvt ihjel for at kunne posere på den røde løber. At bade i penge i bedste "Joakim Von And-stil" er vist heller ikke mig; jeg ville blive alt for nærig.

Men til den ukendte fyr jeg mødte i byen, der hungrede efter offentlig anerkendelse og en plads i solen (samt alle jer, der går med samme tanker): Held og lykke. Og send så lige et postkort, hvis du når stjernerne...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce