Aniston

Berlin er danskernes storbyfavorit

Berlinmuren, Brandenburger Tor og den tyske Rigsdag tiltrækker danskere som aldrig før.

London og Big Ben er ikke længere danskernes favorit - Berlin er danskernes storbyfavorit London og Big Ben er ikke længere danskernes favorit
Berlin topper listen over de storbyer, som danskerne besøger mest.

Den tyske hovedstad lader dermed til for alvor at have vippet London af pinden som danskernes darling, selvom den engelske hovedstad stadig har en stor plads i mange danskeres hjerter og dermed indtager andenpladsen på listen over danskernes storbyfavoritter.

Det viser hoteleksperten Hotels.com’s seneste Hotel Price Index (HPI®).

Tyskland lokker ikke kun med grænsehandel
Det er dog ikke kun Berlin, der lokker danskerne over grænsen.

Hamborg, som for mange danskere blot er en kort køretur væk, indtager nemlig en syvendeplads på listen over storbyer, som danskerne har besøgt mest i 1. halvår 2012.

”De tyske byer har både meget historie, kultur og shopping at byde på. Og priserne i Tyskland er stadig rigtig gode for danskerne – også når det ikke handler om grænsehandel. Så det er både nemt og giver god værdi for pengene for danskerne at tage på sviptur til Berlin eller Hamborg,” mener Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

Gamle favoritter og nye darlings
London indtager dog fortsat en fornem andenplads på listen over storbyfavoritter, som danskerne valfarter til. Mens den amerikanske metropol New York, der ellers tidligere har ligget på tredjepladsen, er røget ned ad listen til fordel for romantiske Paris.

Samtidig ligger Prag ikke længere så lunt i svinget blandt danskerne. I stedet er den kulørte ørkenby Las Vegas blevet en mere besøgt destination.
ANNONCE
Danskernes top 10 over udenlandske destinationer 1. halvår 2012:
 
1. Berlin               
2. London                  
3. Paris           
4. New York                    
5. Rom            
6. Barcelona            
7. Hamborg                     
8. Amsterdam              
9. Stockholm           
10. Las Vegas
 
 
Kilde: Hotels.com’s Hotel Price Index (HPI®
ANNONCE
Del

Seneste nyt