Aniston

Bentley Organic opvaskemiddel

Bentley Organic Mild Washing Liquid giver god samvittighed midt i en af hverdagens sure pligter.

Bentley Organic opvaskemiddel
Opvask er en af de sure pligter, som de fleste mennesker hader, men som også skal gøres - ofte dagligt!

Desværre tænker man ikke over, når man står med potter og panden, beskidte kaffekopper og fedtede tallerkner, at opvaskemidlet, man bruger, måske ikke er så godt for miljøet eller for en selv og de små fine hænder.

Men det er så her, det økologiske opvaskemiddel fra Bentley Organic kommer ind i billedet!

Dræber bakterier - ikke dine hænder
Bentley Organic Mild Washing Up Liquid er præcis det, som navnet siger: Et økologisk og mildt opvaskemiddel.

Sloganet for Bentley Organics produkter er da også: Of the Earth not costing the Earth, fordi Bentley Organics produkter er nedbrydelige og miljøvenlige.

Samtidig er Bentley Organics opvaskemiddel testet til at dræbe 99,9 % af de skadelige bakterier, som måske/måske ikke hober sig op i din opvask.

Så selvom opvaskemidlet er mildt mod dine hænder, er det altså ikke et tøse-opvaskemiddel, som ikke kan tage fat.

Doseringsudfordringen
Vi har testet Bentley Organic Mild Washing Up Liquid på egne tallerkner og hænder. Og det umiddelbare indtryk var, at det er et meget tyndt opvaskemiddel set i forhold til de helt konventionelle, som vi nok oftest bruger i Danmark. Set i forhold til eksempelvis Irmas parfumefrie opvaskemiddel, er Bentley Oragnics i hvert fald nok halvt så tyk i konsistensen.

Men når man lige har vænnet sig til, at man altså ikke skal trykke flasken helt så hårdt på maven, når man skal dosere, så er der ingen ko på isen. Man skal dog nok bruge en smule mere af det økologiske opvaskemiddel end man skal af de tyktflydende.

Let skum og frisk duft
Når det så er sagt, så er Bentley Organic Mild Washing Up Liquid utrolig behageligt at bruge.

Det dufter ganske let og frisk af citrus, skummer ikke ud over kanten af vasken og vasker nemt rent.

Herudover er det ikke løgn, at det er mildt mod hænderne. Man er normalt ofte nødt til at bruge en håndcreme, når man har vasket op, men det virker ikke til at Bentley Organics opvaskemidlet udtørrer hænderne på samme måde. I hvert fald er de ikke små runkne rosiner, når man er færdig med at ordne en dræbende kæmpe-opvask.

Opvask med god samvittighed
Bentley Organic opvaskemidlet er i øvrigt certificeret økologisk af det engelske Soil Association, som er garantien for, at produktet også er økologisk.

Produktet er endvidere ikke testet på dyr og indeholder ikke ingredienser, der er. Det er fri for parabener og petro-kemikalier, emballagen er miljøvenlig, og det samme er indholdet.

Alt i alt kan Bentley Organic Mild Washing Up Liquid derfor tilføre lidt god samvittighed til den sure, daglige opvasketjans.

Bentley Organic Mild Washing Up Liquid indeholder 500 ml og har en vejl. udslagspris på 49,95 kr. Det forhandles bl.a. hos Ecoisten.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt