Aniston

Bentley Organic Hand Sanitizer

H1N1 er foreløbigt afblæst, men det er baktusser generelt ikke.

Bakterier på hænderne kan være svære at få bugt med. Men hvis du har en Hand Sanitizer i tasken, får de fæle baktusser kamp til stregen.

Bentley Organic Hand Sanitizer
Der findes en del antibakterielle produkter til hænderne på markedet.

Men alle dem, jeg foreløbigt er stødt på, har tørret hænderne noget så grusomt ud og har efterladt håndfladerne ru som sandpapir.

Men nu er der kommet et nyt håndhygiejneprodukt på det danske marked - og denne gang helt uden alle de stoffer, som suger fugten ud af din hud.

Den nye Bentley Organic Hand Sanitizer er oven i købet økologisk og super nem at bruge samt have med undervejs, når man er ude - for det er jo oftest her, man lige trænger til at friske hænderne op, inden man skal spise, amme sin baby eller i andre situationer, der kræver bakteriefri hænder.

Økologisk og plejende
Bentley Organic Hand Sanitizer adskiller sig fra andre produkter på det danske marked, fordi det er en desinficerende håndskum - og altså ikke gel eller spray, som man ellers kender indenfor den type produkter.

Hand Sanitizeren fra Bentley Organic fjerner også bakterier fra hænderne på samme måde som de øvrige produkter på markedet.

Det mest unikke ved produktet er dog, at der er tale om et økologisk certificeret produkt, der renser dine hænder, og at det gør det helt uden alkohol.

Det faktum gør, at man kan bruge sanitizeren lige så ofte, man vil, fordi den faktisk plejer hænderne frem for at tørre dem ud, som de alkoholbaserede hånddesinficerende produkter ellers gør.

Bevar den gode håndhygiejne
Virksomheden Bentley Organic blev alment kendt i hjemlandet England på grund af netop denne unikke hand sanitizer, der blev voldsomt populær, da svineinfluenzaen ramte store dele af verden.

Men selvom H1N1-faren foreløbigt ser ud til at være drevet over, er der altså ingen grund til at gå på kompromis med håndhygiejnen.

Bentley Organic er - udover at være producenterne bag det foreløbigt bedste håndhygiejneprodukt, jeg er stødt på - også den eneste sæbeproducent i verden, der har såvel Soil Association-certificeringen på samtlige produkter og ISO 14001 Environmental Standard i produktionen.

Bentley Organic Hand Sanitizer har en vejl. udsalgspris på 69,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt