Aniston

Before the Dinosaurs

Den 26-årige sangfugl fra Bornholm hærger i øjeblikket hitlisterne med singlen "Geronimo", som er at finde på det nye album "Before the Dinosaurs".

Before the Dinosaurs
Siden succesudgivelsen af "Columbine" fra 2008 har Aura Dione arbejdet intensivt med sin nye plade "Before the Dinosaurs", som rammer butikkerne på fredag.

Første single fra albummet "Geronimo" strøg direkte ind på førstepladsen på bl.a. iTunes og har siden hen ligget i top ti i flere lande. Sangen er et rytmisk popbeat-nummer, der rummer kant og en sprød sound. Geronimo er Auras bedst peakede single til dato.

Aura skriver det meste af sit materiale selv og viser, at hun er en 'force to be reckoned with' med sit singer/songwriter talent. I samarbejde med bl.a. Rick Nowels og David Jost har de sammen skabt "progressiv pop-poesi", som Aura selv kalder det.
ANNONCE
Before the Dinosaurs
Det blev til 100.000 solgte eksemplarer af "Columbine" i 2008, og Aura blev også den store vinder til DMA i 2009 med bl.a. priserne 'Årets Kvindelige Kunstner' og 'Årets Pop Udgivelse'. Så forventningerne til 'Before the Dinosaurs' ligger højt. 

Se meget mere på Auras Facebook-side.


"Before the Dinosaurs'" er kommet på gaden d. 4. november.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce