Aniston

Because I Said So

Gud kan ikke være alle vegne, derfor har han skabt mødre...

6 ud af 6 stjerner
Hvem kender ikke til problemet med at finde den rette fyr? Og finder man endelig en fyr, så viser det sig ofte, at han er et svin eller det, der er værre. Men hvad gør man, når ens egen mor begynder at blande sig mere, end hun burde?
Because I Said So
"Because I Said So" er en komedie, der handler om den enlige, overbeskyttende "jeg-blander-mig-i-alt"-mor, Daphne, der har tre smukke døtre. To er lykkeligt gift, nu mangler hun bare den sidste.

Men at få afsat den sidste datter, Milly, er ikke så let, som hun havde håbet på. For Milly har desværre et forfærdeligt hyænegrin, der skræmmer de interesserede mænd væk, og hvis hun endelig finder en fyr, så er han hende enten utro, er gift eller også er han pludselig blevet bøsse.

Jeps, det er ikke let at være Milly, især ikke når hendes mor nærmest puster hende i nakken og finder fejl ved samtlige mænd.

Men en dag bliver det for meget for Daphne, da hun ser Milly bryde sammen over et brud. Hun frygter pludselig, at Milly skal ende alene og ensom ligesom hende, så for det ikke skal ske, opretter hun en kontaktannonce på nettet "Mor søger fyr for datter".

En masse mænd viser deres interesse, og Daphne vælger at tage et møde med dem alle i jagten på at finde den rette fyr til sin yngste datter. Og det går ikke stille for sig...

Bedømmelsen:
Jeg havde faktisk ikke de store forventninger til filmen. Jeg havde set trailerne for den, og den så da meget sjov ud, men jeg gik ud fra, at det bare var endnu en tøsefilm om de besværlige mødre og jagten på drømmemanden.

Men jeg tog fejl, for filmen viste sig faktisk at være rigtig god, sød og utrolig sjov.

Jeg var flad af grin, faktisk så meget, at jeg var ved at tisse i bukserne flere gange. For helt ærligt, hvem kender ikke til sætningen "Fordi jeg siger det!" sagt af ens mor? Hvem kender ikke til medlidenhedsblikke fra familien, fordi man nu møder op alene igen? Hvem kender ikke til problemet med en mor, der blander sig for meget? Og hvem kender ikke til problemerne med at finde den rette fyr? Ja, nævnte problemer er noget de fleste singler kender til, og det er nok også derfor, at filmen er så sjov, som den er - fordi den tager situationer, som vi alle kender, eller de fleste af os i hvert fald.

Diane Keaton er perfekt i rollen som den enlige, pinlige, overbeskyttende mor, Daphne, der blander sig i alt og som er begyndt at blive lidt for interesseret i sex, især når det gælder sexsider på nettet.

Men jeg fik dog et lille chok, efter jeg havde set filmen, for Daphne lignede min mor på så mange områder, og der var tidspunkter i filmen, hvor jeg faktisk fik en større forståelse for min mor, og hvorfor hun til tider blander sig lidt mere end hun burde. For selvom det er mega belastende, så gør de det jo netop fordi, de ønsker det bedste for os, selvom det er svært at forstå når man står i situationen.

På rollelisten er der flere kendte navne, såsom Diane Keaton, Mandy Moore, Lauren Graham, Piper Perabo, Tom Everett Scott og Gabriel Macht. Så filmen kan ses savlende og grinende af både mænd og kvinder. Så der er ikke andet at sige end, tag din kæreste eller mor i hånden og tag ind og se den.

"Because I Said So" har premiere den 11 Maj 2007
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce