Aniston

Be Cool

Hvor mange stjerner kan én film indeholde? Og er det et godt eller skidt tegn?

9 ud af 6 stjerner
Filmen "Be Cool", der har premiere d.21 april, indeholder et hav af store navne. Hovedrollerne spilles af John Travolta og Uma Thurman, men i de andre, både små og store roller, er der også mere end en enkelt eller to stjerner på programmet, men er det nok for at skabe et hit?
ANNONCE
Be Cool
Plot

Chili Palmer, spillet af John Travolta, er ved at være godt træt af filmbranchen, og da en af hans venner bliver skudt ned på åben gade i hans tilstedeværelse, beslutter han at besøge den afdøde vens enke, som er i musikbranchen og prøver på at starte noget med hende.

Den afdøde Tommy (James Woods) når kort forinden sin død at fortælle Chili om en ung kvinde, han ville til at hjælpe i gang med hendes karriere, for det talent, hun er i besiddelse af, vil gøre hende til en kæmpe sangerinde. Chili opsøger sangerinden Linda Moon, spillet af Christina Milian, og hun kan jo virkelig synge.

Han får enken Edie (Uma Thurman) med på idéen om at få Linda i studiet, for det vil give dem alle det store hit, de desperat har brug for. Desværre er hun bundet af en kontrakt med fjolset Raji, spillet af Vince Vaughn, der konstant har sin bodyguard Elliot(The Rock) inden for rækkevidde, han er en ret stor gut, men som så mange andre i Hollywood er hans største drøm at blive kendt, og det optager hans sind lidt mere end at være bodyguard.

Der skabes en masse splid imellem de forskellige grupper, og det ender i en masse gale situationer...
ANNONCE
Be Cool
Film

Hvis din humor er bare lidt sort, vil du med garanti grine dig igennem denne film, du vil til tider bare tænke "Hvaaad skete der liiige der?", for den er gennemført sort til tider.

Et godt eksempel er deres valg af The Rock som bodyguard. Han er stor og passer fint ind i den rolle, men det er jo slet ikke humoristisk nok, hvis han bare hopper rundt og sparker røv, nej han skal være så tøset, som de nu kan gøre ham, og det er ikke nok, næ nej, han skal da også lige have en fin afro... Jeg vil aldrig kunne tage ham seriøst igen, men underholdende er han i hvert fald!

Hans chef Raji er heller ikke et hak bedre, han spiller så smart på en så kikset måde, at samtidigt med man virkelig kan få lyst til at give ham en dum-flad, kan man heller ikke lade være med af at grine af ham.

Der er virkelig mange fede scener i den, der er godt gang i den hele tiden og underholdningen er bestemt hjemme. En film du kan se med hvem som helst, dine venner, kæreste, en ny date, hvem end du skulle have lyst til at slæbe med i biografen, og det gode humør du forlader biffen med, er heller ikke en dårlig bieffekt.

Links

Vil du vide mere om rollebesætningen, bestille billetter eller andet, er der et par links her, du kan hygge dig med:

Den officielle hjemmeside

Be Cool på imdb

Bestil billetter hos Nordisk film
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce