Aniston

BATMAN

Har kæresten plaget dig i månedsvis om at tage med i biografen?

Har kæresten lokket dig med ind at se den? Og er billetten allerede købt og alle dårlige undskyldninger brugt? Frygt ej, her er et lille galleri samt lidt bonus-info - ikke bare om hovedrolle-indehaveren i denne Batman, men også om de andre Batman'er.

Så kan det være, du får fred næste gang, der kommer superhelte film, for hvad er værre for en fyr end at hans kæreste ved noget, han ikke selv ved om action film?

Christian Bale - "The dark knight" (2008) og "Batman begins" (2005)
ANNONCE
BATMAN
Christian Bale er født den 30/1-1974 i Wales, England. Den seneste sladder er, at han efter sigende skulle have slag for at lange flade til sin mor, men det er der ingen, der rigtig ved med sikkerhed udover hans mor og ham selv, selvfølgelig.

Han har film som The prestige og Yuma på CV'et og kan også blære sig med at have stjålet Leonardo Dicaprio's rolle i  American psyco. Denne lækre fyr er desværre optaget, så I må nøjes med at nyde synet af ham i hans næste film: Killing Pablo, Nottingham, Terminator - Salvation og Public enemies, der alle har premiere i 2009.

George Clooney - "Batman & Robin" (1997)

George Clooney er bedst kendt for sin rolle i The perfect storm, Leather heads og Oceans 13, og selvom der står 1961 på hans dåbsattest, ser han stadig godt ud.
ANNONCE
BATMAN
Han laver oftest film, der afspejler hans liberalistiske, politiske holdninger. Han kan udover en lang filmliste blære sig med at have været den allerførste gæst i Rosie O'donnel's show.

Han er gift, men også skilt igen. Michelle Pfeiffer og Nicole Kidman har hver væddet 10.000$ på, at han ville få børn, inden han blev 40, begge tabte.
ANNONCE
BATMAN
Val Kilmer - "Batman forever" (1995)

Val Kilmer er født den 31/12-1959 i L.A.

Han er den første blonde fyr, der har spillet Batman, og har - udover Batman - filmene Numb3rs, Deja vu, Topgun og Alexander på samvittigheden.

Han er skilt og har to børn, han elsker tyre og har masser af dem på sin Ranch.

Han nyder at lytte til Led Zeppelin, og han er stor fan af "Rage against the machine".

Derudover siges det, at han er en horribel kok.

Michael Keaton -  "Batman returns" (1992) og "Batman" (1989)

Michael Keaton, døbt Michael John Douglas, blev født den 5/9-1951. Han skiftede navn i starten af sin karriere, da der allerede var en skuespiller med navnet Michael Douglas. På cv'et har han film som Cars, Catch me if you can og Jack frost. Han er skilt og har et barn.
ANNONCE
BATMAN
Del

Seneste nyt

Annonce