Aniston

Basshunter

Stormer op ad hitlisterne med sin nye udgivelse "Now you're gone"

Basshunter, den svenske gut som sidste sommer, maltrakterede vores trommehinder med sit hit "Boten Anna", er tilbage. Hans nye single som udkom for få dage siden har fået titlen "Now you'e gone".
Basshunter
Jeg må indrømme at efter "Boten Anna", forventede jeg at hans næste udgivelse ville toppe det foregående, meget desværre blev jeg mere end skuffet. Ikke fordi "Now you're gone" er et udmærket nummer, og der er ingen tvivl om at det vil blive voldspillet på samtlige diskoteker, hele foråret og sommeren med, da det er et virkeligt godt dansenummer. Men, det store men er, at det i al for høj grad minder om noget man allerede har hørt mange gange før...helt nøjagtigt sidste sommer, hvor nummeret hed "Boten Anna".

Men som de tøsepiger vi nu engang er, får vi selvfølgelig det bedste ud af situationen, og kan vi ikke glæde os over et nyt superhit fra den kære Basshunter, så kan vi da glæde os over, at den rålækre svensker er tilbage igen. Og hvem ved, måske får vi i år ligefrem nogle gode strandbilleder af ham at se.

Tjek singlen her:
ANNONCE
Basshunter
Del

Seneste nyt