Aniston

Bartenders bekendelser: Barlebber

Hvad er det, der får ellers velfungerende piger til at stå og snave offentligt, når de får lidt alkohol? Og Bacardi er ikke så forbandet kreative...

En del af jer er sikkert allerede klar over det, men til de af jer, der ikke ved det, vil jeg lige røbe en lille hemmelighed for jer: Jeg er bartender! Sådan en af dem, der mixer drinks, serverer fadøl og hygger med kunderne. En af dem, der kan lide sit arbejde.

Jeg har været bartender i efterhånden en 1,5 års tid, og det kommer der af og til nogle skægge episoder ud af. Her er en af dem:


Forrige weekend var jeg på job, og der var sådan rimelig meget knald på - ikke så vi blev overfaldet i baren, men bare sådan vi-har-travlt-men-ikke-for-travlt-agtigt. Klokken var vel hen af 02:00, og live-bandet var lige gået på for sidste gang denne aften, da jeg spottede en, skal vi sige ret så sød, tøs kæmpe sig frem mod bardisken.

Bag hende holdt en mindst lige så lækker pige sig tæt ved - "En veninde, wrauw" var min første tanke... og jeg fik ret.

Jeg skyndte mig at færdiggøre min igangværende ekspedition, og da jeg vendte mig om ramte min kæbe næsten gulvet. Lige foran mig stod der gud hjælpe mig to møglækre tøser og kyssede!
ANNONCE
Bartenders bekendelser: Barlebber
Nu er det sådan, at når flotte piger nærmer sig fulde mennesker, ja så er det ikke til at gætte, hvad det kan ende med - og hvis de tilmed står og kysser, ja så er fanden jo løs. Selvfølgelig skulle den stive stodder, på deres alder +10, lige markere sig. Han begynder at sidde og prikke til den forreste af de to. Altså rigtig irriterende sidde og afbryde dem.

Man er jo en gentleman, så jeg rækker hurtigt over baren, griber om hans håndled og beder ham venligt, men bestemt, om at lade være med at forstyrre dem, mens jeg står og kigger på, at de snaver. Det er midlertidig lykkes ham at få deres opmærksomhed, og de stopper, hvorefter den ene henvender sig til mig:

- "Jeg vil gerne have 2 tequila og to Bacardi Limon".

- "Fint" tænker jeg - jeg ved at nogle mennesker drikker Bacardi Limon-shots med appelsin og sukker, men gentager lige ordren for en sikkerheds skyld. Hun nikker bekræftende.

Jeg serverer shotsene, og idet jeg stiller Bacardi Limon'erne foran hende glor hun underligt på mig. Jeg spørger om hun skal have citron med, for vi har ingen appelsin. Hendes ansigt trækker sig i endnu mærkeligere folder!

Hun spørger, hvad det er, og jeg svarer:

- "Bacardi Limon, som du bad om!"

- "Dem har jeg aldrig bestilt", siger hun, men det har hun jo...?!

Pludselig går det op for mig - hun bestilte ikke Bacardi Limon, men i stedet Bacardi/Lemon! Pling! Hun glor olmt på mig, mens jeg prøver at redde mig ud af miseren, mens jeg inderst inde bander over, at hun ikke bare kunne have talt lidt tydeligere, eller måske endda bare have bestilt en rom/lemon (vi fører slet ikke Bacardi - vi har andre mærker).
ANNONCE
Bartenders bekendelser: Barlebber
Jeg hælder is og sprut i glassene, og vender mig om til sodavandsmaskinen, da mine ben ekser under mig. De står nu helt åbenlyst og snaver i hinanden - til stor fryd for alle i nærheden.

Jeg famler med maskinen, og får til sidst hældt sodavand oveni rommen, puttet sugerør i, modtager penge og må lige tage to minutter indtil mit hjerte er faldet til ro, efter de har forladt baren.

Jeg genoptager arbejdet, men der er ikke gået fem minutter, så er den ene af pigerne oppe i baren igen (den samme som bestilte). Jeg har midlertidig ikke selv mulighed for at ekspedere hende, så bar-manageren tager hende - jeg når lige at opleve, at hun ikke ser på mig med mildere øjne end før...

Bar-manageren siger noget til mig på engelsk, der bare lyder som blablabla i mine ører, og jeg opgiver at forstå hvad han sagde.

Da han er færdig med at hjælpe hende, smutter han, hvorefter jeg lige tager mod til mig, og kækt siger "I behøver altså ikke gå hele vejen ind bagved for at kysse. I må meget gerne stå i baren og gøre det" til hende.

Hun kigger på mig, og svarer koldt: - "Da ikke så længe du serverer forkerte drinks til os!" - jeg står uforstående tilbage, mens hun drejer rundt og forlader baren.

Min første tanke er, at hun stadig er sur over det med shotsene. Totalt "jeg-glemmer-aldrig-det-her"!

Bar-manageren står ved siden af mig og griner højt, stikker mig pigens drink og beder mig tage et sip... Der går der et lys op for mig for anden gang den aften.

Jeg har trykket på danskvand-knappen i stedet for lemon-knappen, fordi jeg var ukoncentreret mens jeg stod og savlede over dem kysse!
ANNONCE
Bartenders bekendelser: Barlebber
Men tilbage til temaet.

Hvad er det, der får piger til at stå og kysse og lege lesbiske i baren? - Jeg mener, man ser da ikke to fyre stå i baren og kysse (og de ville sikkert også ryge ud hurtigere end jeg kan få en pige til at komme).

Hvorfor? For at provokere? Drille? Eller hvad?

Og hvor mange fortsætter når aftenen er slut, og hverdagen melder sig?

Someone, please enlighten me!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce