Aniston

Barbering uden røde knopper og skægpest

Og i øvrigt også uden både parfume, farvestoffer og andre irriterende sager.

De fleste af os bruger sikkert bare vand og sæbe, når vi skal barbere ben under bruseren. Det gør jeg personligt, fordi barberingen, af praktiske årsager, foregår under bruseren. Og hvis der i den forbindelse bruges en almindelig barberskum, så trimler den bare af, lige så snart vandet rammer det. Og så kan barberskum jo være ligemeget.

Men en barbering med vand og barberblad efterlader desværre ofte røde knopper. Og selvom benene netop nu er pakket ind det meste af døgnet, så er de røde knopper en øjebæ - og endnu mere om sommeren, hvor man jo kan finde på at vise et stykke med bart.

Nu har Danish Skin Care dog lanceret en helt ny barberskum, som helt gør op med irritation efter barbering. Og det både hos mænd og kvinder og på alle steder på kroppen.
ANNONCE
Barbering uden røde knopper og skægpest
Barberskummen er da også yderst skånsom mod huden. Den indeholder ikke parfume eller andre ting, der kan irritere, og så er en af hovedingredienserne glycerin, som er fugtgivende. Og når der tilføres godt med fugt, så går barberingen meget nemmere, og man undgår irriteret hud - eller skægpest og røde knopper.

Herudover har Danish Skin Care Shaving Gel en rigtig god konsistens, som gør den ideel at bruge i forbindelse med badet. For selvom den trykkes ud af beholderen på samme måde som enhver anden barberskum, så er den helt cremet, så den bliver på huden, mens man barberer.

Shaving Gel fra Danish Skin Care er fri for olier, som tilstopper og fedter på huden og porerne. Den indeholder i stedet beroligende allantoin og lactic acid, som eksfolierer og er antibakteriel.

Størrelsen er i øvrigt ideel, hvis man skal have barberskum med på eksempelvis ferien, fordi den er meget mindre end mange af de barberskum, som man ellers ser på hylderne.


Danish Skin Care Shaving Gel forhandles hos Danish Skin Care til 145 kr./100 ml.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE