Aniston

Barbara Zatler; sådan er mit liv!

Så fik jeg overstået de sidste uger i juni med fuld blus! Var inde og runde studiet i GO aften DK TV 2, men var også et smut på camping med mutti, wee så blev det sommer!

Barbara Zatler; sådan er mit liv!
Mandag d. 15. juni
Store oprydnings dag. Havde ladet hjemmet ligne en antomkrig længe nok :S så måtte sammen med en ven få ryddet det værste væk. Men midt i vores krig mod nuldermænd og andet skidt, ringede de fra TV2, og sagde at de gerne ville se mig i GO aften Danmark samme aften, say what !!!? Jeg følte mig mere som en slatten klud end en Playmate, så prøvede at fiske en ny dag frem, men det kunne ikke lade sig gøre. Så jeg måtte starks stresse med at finde tøj og selvfølgelig havde min røv vokset sig ud af mine bukser "&/#€&!"(@/!)$ Ufff, typisk at ha' overflod af deller, når man skal noget vigtigt. Ingen jeans kunne min røv passe!!! Jamen for f..... da os'!! Straks ud og købe jeans!
Fandt ingen jeans, men nogle leggins med denim look, for de kan da give sig så min ass kan få tøj på! Slut med det søde liv fra nu af, basta!

Se & Hør ringede, og vi fik det interview i kassen, så jeg kunne komme igang med at gøre mig klar til Go aften, lala.
ANNONCE
Barbara Zatler; sådan er mit liv!
Jeg mødte op på banegården, hvor studiet ligger og var godt nervøs, men der kom to velkendte gæster som jeg kunne sidde og chit chatte med, indtil jeg skulle på sammen med en anden model, som også har været i Playboy. Da det var overstået og jeg kun havde lavet mundbavl en gang - sagde noget med, som kvinden nu havde skabt kroppen. Flot, men nåede at smide gud ind et sted imellem for at redde den. Ufff! Nå, men det lader vi bare som om igen hørte ;)

Daffede hurtig hjem i seng, efter at være godt udkørt med en hjerneblødning - så opfattede kun lige at mit interview i iCandy magazine England, var landet på UK's gader. ZzZZZZzzzzZZz
ANNONCE
Barbara Zatler; sådan er mit liv!
Tirsdag d. 16. juni
8:40, så stod den på radio interview for GO FM Århus. Værten ringede på slaget, og vi fik lavet et mindre interview som gik meget fint, og helt uden jeg sagde mærklige ting ;)

Gad sgu ikke være vågen, så lukkede for fabrikken og sov et par timer mere - meget tiltrængt. Vågnede da os kun op og havde åbenbart slugt en ørken, prrfff, vand!!!!!!!!!

Lå og puttede med rotten, og fandt en tæge!!!! Addr, væk med det satans yngel, så babu ud på dyrehospitalet og få den ud!! Men de kunne ikke fjerne den, for den sad for dybt i hans ben :( Stakkel, men de dræbte den heldigvis, så den bare skulle falde af! Wuhuu, død over djævlens værk. Små miniput vampyrer!

Efter krigen mod de mørke kræfter, fik jeg min booking og alt mht. min tur til Slovenien ordnet, så nu er alt helt på plads til Playboy.

Onsdag d. 17. juni
Afsted til tjek på klinikken, for at se hvordan det går med mine to nye forlygter. Det så fint ud, og jeg var straks ude igen og på vej hjem. Pakkede og smuttede til Århus, nu skal der hygges hos mutti :)

Ahhh fred og ro i Århus :D


Fredag d. 19. juni
Så er det arbejde igen, så jeg er helt bældøjet af at skrive interviews - og min agent skulle lige have lidt info til noget presse halløj han var igang med.

Ud over det skete der ikke så meget, ud over at jeg fandt artikler om mig på Erotic News og Radio Viborg. Det er lidt uvirkeligt at der er så megen opmærksomhed om min person.
ANNONCE
Del

Seneste nyt