Aniston

Barbara Zatler; sådan er mit liv!

Så gik halvdelen af juni måned med at ligge brak i sengen med to meget ømme bjerge :S Kan vel sige der er kommet et par bump i vejen for karrieren en kort stund;)

Mandag d. 1. juni
Startede dagen med at tage ud og gå tur med en ven og min hund ved vandet ved Dragør strand - skønt vejr, solen stod højt på himlen :)
Barbara Zatler; sådan er mit liv!
Playboy ringede og ville lige sikre sig at jeg var klar til foto session d. 21. juli, yes sir, jeg er parat! Har stadig ikke helt fattet at jeg er blevet Playmate og at det er over 20 år siden Danmark sidst havde sådan en. Bliver nok nødt til at nive mig i armen for at sikre jeg ikke drømmer!

En veninde ringede, om jeg ikke kom et smut forbi og det gjorde jeg så. Vi bleve enige om at tage ud og spise. Som sagt så gjort, men da vi kom frem var der ingen borde &"/&/€%(/€@()(")$ ufff! Så tog vi videre, men heller ikke denne gang havde vi heldet med os GRR! Så det endte med at vi tog på en slatten grill bar, og fik selv døde kyllinger hmpfff!

Senere tog vi afsked og jeg og en kammi tog i Blockbuster og lejede film og købte snolder :P nam nam. Men da min ven, som jo kørte min bil, bakkede ud, ramlede han lige ind i en pæl og bulede min lille darling og som bonus fik jeg også en smadret baglygte. Piv, mit hjerte bløder - og min ven gør os snart med de tæsk han får, ufff...

Onsdag d. 3. juni
Fik shoppet lidt, men ville ikke bruge for mange penge, så det blev ikke til det vilde, men fik mig da en ny taske og nogle toppe :)

Efter mit shoppe ræs skulle jeg til frisør igen, igen, igen ufff! Hvad det hår ikke har kostet mig snart. Burde blive skaldet og gå med paryk det sgu billigere, ufff!
Barbara Zatler; sådan er mit liv!
Blev kontaktet af Connery, omkring at lave en lille artikel angående min optræden i Playboy senere denne sommer. Så det gjorde jeg lige, og det gik ganske fint.

Da det var gjort, tog jeg i tivoli med min gode veninde og min papfar og crew. Det var super hyggeligt, og da det var anden gang jeg var i tivoli i mit liv, skulle jeg prøve alt! Det var en fantastisk aften, og følte lykke som jeg ikke havde gjort længe!!!

Torsdag d. 4. juni
Så det i dag det sker! Jeg skal under kniven :S puuha.

Jeg lavede ikke så meget den dag, andet end at pakke og forberede mig på at blive sprættet op som en anden slagte gris :S Hmm, kan man forberede sig på det?!!!! :O
Tog kurs mod klinikken kl. 15 og vi ankom i god tid, så der var en del ventetid. Så mens en anden patient var under flænseren, blev jeg tegnet på osv.
Kl. 19 blev det så min tur og jeg gik ud som et lys zzzzzzz!

Vågnede op ca. kl. 21 og var lidt rundtosset, men havde det nogenlunde trods omstændighederne. Fik lidt vand og zzzzzz.

Fredag d. 5. juni
Havde haft en hård nat med kvalme og ved ikke hvad, så sov max 3 timer sammenlagt den nat :/ og det var selfølgelig ud af sengen kl. 8, for så var det tid til udskrivelse. Min ven kom og hentede mig, men jeg lignede noget der var blevet gravet op efter uger under jorden :O Havde det så skidt - var en åben kanal der bare brækkede sig i lår fede stråler!!! Kom hjem og lagde mig til at rådne videre hvor jeg slap, zzzzz.

Mens jeg lå og visende hen, skete der da lidt omkring mig, mit interview i Masculin magazine Frankrig var på gaden nu.

De kommende dage gik lige sådan, og jeg havde rigeligt problemer med tyngdekræften /&"#/&%/("()()="=)="#)$ - var lige før jeg amputerede mine patter!! Ikke nok med at føle at mine bryster var ved at flå sig ud af mit legme, så forbrændte jeg også min finger på ovnen da jeg ville bage pita brød, uffffff! Hvorfor skal jeg os altid komme til skade?!?!?!! Min finger hænger i kødtrævler, eller det føles sådan!!!!

Hvor er der en kiste?!!! Jeg fik selvfølgelig noget smertestillende af stærk kaliber, som jeg ikke kunne tåle! Så det hele sejlede og jeg var helt væk fra verden, og dinglede bare rundt i en verden af kvalme og bræk :( Troede jeg skulle dø, og ventede stort set bare på at Daka vognene skulle komme efter mine rester! Der var ikke meget livstegn før d. 10.
Del

Seneste nyt