Aniston

Barbara Zatler; sådan er mit liv!

De sidste uger i maj har været fulde af oplevelser fra kontrakt med playboy til brunch ved Århus å:D

Playboy here i come!

Mandag d. 18.

Så det ud af sengen og komme i sving uhhh :P
Så på den helt store bil jagt for at finde en special bil til mit shoot for det amerikansk magasin Gauge! Det var sgu lidt sværer end jeg regnede med, men fandt da en fræk lille Ford Mustang i farven rød :D

Nu er det shooting time, så afsted med mig for at hente tøj hos Wunderwear, som låner mig tøj til shoots - fik nogle skønne bikinier med mig :)

Vi skød inde på Pink nat klub og denne gang var det til poker magasinet Ace! Så gik mig og Flemming S. Pedersen ellers igang med at skyde billeder. Men det var næsten fysisk umuligt at være aktiv i den hede der var inde i rummet!! Jeg sad i bikini og svedte alligevel som en anden havnearbejder! Uff! Svært at føle sig sexy når man føler sig som et smeltet fedtbjerg!!!
Barbara Zatler; sådan er mit liv!
Tirsdag d. 19.
Hvem fanden har malet en pandabjørn på mit spejl?!? Arrghh! Det er mit spejlbillede og jeg skal snart til shoot!!!!! Hvordan skal jeg blive klar - ligner jo et uopklaret mord!!! Operation levende sat igang - og det med det fluks.

Nå men salmede grafen Christian Thøgersen op og vi sigtede mod stranden. Men det blæste en halv pelikan, så for ikke at ligne et havuhyre droppede vi stranden og søgte hen i en gammel forladt bygning og tog billeder!!

Efter et par timer med
Barbara Zatler; sådan er mit liv!
Onsdag d. 20.
Weeehuuuu!! Jeg skal i Playboy!! Havde ventet på dommen efter jeg havde talt med Playboy og nu kom den så - jeg ska være månedens Playmate i Slovenien!!!
Så nu skal der lige underskrives en kontrakt og så rejser jeg ellers mod de varme lande for at skyde serien! Glæder mig super meget til det - er sikker på de billeder bliver rigtig gode!

Drønede ind på O's American og fik brunch med en veninde. Havde også lige en aftale med fotografen Michael Langhoff, da jeg havde en kontrakt jeg skulle underskrive angående min medvirken i Skoda Superb reklamen. Efter æden og snik snak smuttede jeg hjem og brugte dagen på at gennemgå billeder fra mine shoots. Er hel bældøjet efter at se over 1000 billeder igennem!! Zzzzzz, gik ud som et lys!

Fredag d. 22.
Lavede ikke så meget idag ud over at fede den på sofaen og gennemgå emails. Orkede ikke rigtig at være særlig aktiv! Fik dog lige sendt billede til Checkpoint så de kan komme igang med at lave plakater osv. til min titel som månedens model. Sendte også lige billeder afsted til Black&White Hairshop, hvor jeg også er model for deres frisør kæde og havde lovet at sende billeder afsted lidt for længe, men ikke fået taget mig sammen. Uff! Skammer mig!!!

Havde fået mail fra Modelmania, som er et amerikansk magasin som gerne ville høre lidt mere om mig til en evt. opgave for deres magasin.

Uff! Typisk som alt lige flasker sig skal det jo gå den modsatte retning. Bilen vi havde fået til låns var blevet solgt så nu er jeg tilbage til square one og ska finde ny bil!!! Årh, hvor belastende må det ha lov at være?!!

Lørdag d. 23.
Hvorfor skal det altid være på de mest ubelejlige tidspunkter man får uønskede deller??!! Havde godt lagt mærke til at mine love-handels var blevet lidt mere robuste, men når bildækket følger med så den gal :O Altså må der den helt store fitness ånd frem! Går aldrig godt!!! Nå, men op på vægten og så sætte sig et mål for hvornår den kødklump skal være uryddet! 31 maj basta :) Gosh, altså det blir hårdt :S

Tog fat i en ny omgang tandblegning, men som jeg sidder der og glor telly mens tænderne burde blive hvide begyndte det at gøre ondt, så ud med skinnen og ser at mit tandkød er kridhvidt! FLOT altså!! Lortet har jo ikke bare bleget mine tænder, men mit tandkød!!! :O Plus det bløder nu, så det vil jeg stærkt fraråde at bruge bellawhite. Ja tak, hele munden bliver hvid som havde man forkalking i kæften uffff!

Okay, nu kan den her dag ikke blive værre så lad os se på de lyser sider. Sendte billeder til Stiff magazine England, som de skulle have til mit interview og så ud og handle ind. Det blev til en masse sund mad så jeg ikke holder dellerene i live!! Herut med sig!
Barbara Zatler; sådan er mit liv!
Søndag d. 24.
Jamen for f..... da os!! Skar mig på min nye ellers så smarte venus et-eller-andet skraber som ellers skulle være så fiks! Men nej, den amputere ben!!!! Hvorfor skal det svie så meget når man skærer sig på meget skarpe blade?? Nå, men efter jeg fik klisteret anklen nogenlunde sammen igen var det afsted på arbejde. Skal skyde billeder for ScanPlast til deres babe kalender og fotografen er Mikkel Marquart :)

Mødte op efter kun at have faret vild i Valby 3 gange!!! Hvordan kan det lade sig gøre??? Og ikke nok med det - kørte midt over en vej uden at se mig for, så jeg fortjente at få buler i bilen, men slap dog!! Skulle nok have blevet i sengen :S Men ok, nåede frem og fik lagt krigsmalingen på mit morgengrimme fjæs og så ellers gi den gas foran cam! Utroligt hvad makeup kan gøre :D Gik sgu meget godt og så var det hjem til min kære seng ZZz. Nappede en morfar og så var jeg fit for fight igen. Lavede da lige endnu et shoot nu da der ikke var så meget andet at lave. Så jeg skød en serie med badebold og hele mulevitten - billederne blev taget af Carsten Breschel, som er en super ven og fotograf ;)
Del

Seneste nyt