Aniston

Bamix kødkniv

Aniston.dk har testet Bamix' skarpe kød-/grøntkniv og har tryllet kødfars med Tryllestaven.

Bamix kødkniv
Her på redaktionen har vi tidligere givet Bamix Tryllestaven rosende ord med på vejen.

Ja, faktisk kan man sige, at vi var noget nær ekstatiske!

Bamix Tryllestaven er ganske enkelt afhængighedsskabende, når først man har fået den inden for døren!

Dog hører der ikke en helt skarp kniv med til Tryllestaven, når man køber den. Og sådan en er jo smart at have ved hånden, hvis man eksempelvis tænker, at man vil lave hjemmelavet fars.

Pludselig trang til hjemmelavet fars
Jeg har aldrig tidligere tænkt, at jeg ville lave hjemmelavet fars. Det er jo som oftest ganske nemt at finde i supermarkedet og nemt at have med at gøre, når man bare skal vippe det ud af pakken.

Men da jeg fik fingrene i den skarpe kødkniv fra Bamix, fik jeg pludseligt trangen til at finde ud af, hvad den kunne præstere - ergo fik jeg lyst til at lave hjemmelavet fars.

De tidligere erfaringer med Bamix har jo gjort, at man bliver nysgerrig i forhold til, om den kan give et lige så godt resultat med de øvrige "løsdele", der kan købes til tryllestaven.
ANNONCE
Bamix kødkniv
Kyllingetesten
Testmåltidet blev en omgang boller i karry med kyllingekød.

Kyllingen var skåret i mindre stykker, inden jeg gik i gang.

Kødet blev således bare smidt ned i Bamix målebægeret, der følger med, når man køber Tryllestaven, kødkniven blev klikket på og wruum, så var der fars!

Ja, faktisk var der fars på cirka 30 sekunder, hvilket jo må siges at være ret imponerende! For det tog ikke længere tid, end det gør at vippe færdiglavet fars ud af bakken.

Bollerne til boller i karry blev således lige så hurtigt færdige som ellers.
ANNONCE
Bamix kødkniv
God ekstrainvestering til ekstra god fars
Kødkniven fra Bamix kan naturligvis også bruges til grøntsager eller lignende sager, som der skal en skarpere kniv til at bearbejde.

Der hører en kniv med til Tryllestaven, når man køber den, men den er ikke helt så skarp som denne, og derfor kan kødkniven være en god ekstrainvestering, hvis man vil have lidt større udbytte af Tryllestaven (den følger dog med, når man køber Bamix Superbox eller Netsundhedsplejerske Edition).

Det gode ved Bamix kødkniven er desuden, at du kan lave noget fars, som ikke er helt så fint og purrøst som den købte. Man kan bare lade være med at hakke kødet helt i smadder, så får man nemlig en god, lind kødfars, der hænger bedre sammen, når man eksempelvis skal lave kødboller og gerne vil undgå, at de falder helt fra hinanden, når de rammer det kogende vand.

Man kan desuden tilsætte lidt salt og peber, inden man giver kødet en omgang med Tryllestaven fra Bamix, for så behøver man ikke at rode så meget rundt i farsen, inden man former det til kødboller, frikadeller, eller hvad man ellers skal lave.

Resultatet er helt uovertruffent! Og så er det noget af det nemmeste at lave. Endnu engang thumbs up til Bamix Tryllestaven - og dens accessories.

Bamix kød-/og grøntkniv har en vejl. udsalgspris på 140 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce