Aniston

Balm Balm

Gå aldrig hjemmefra uden!

Går du heller ikke udenfor en dør uden en lipbalm, en håndcreme, en alt-mulig-creme og en creme til alt det andet? Med Balm Balm er alle funktioner samlet i en og samme krukke.

Balm Balm
Hvis du skulle strande i ødemarken uden make-up-fjerner, lipbalm og en creme til dine tørre hæle, så må vi bare håbe, du i det mindste har husket din Balm Balm.

Balm Balm er en 100 % naturlig og 100 % økologisk creme, som man ganske enkelt altid bør have på sig.

Jeg sværgede tidligere til en anden alt-mulig-creme, som kan bruges i otte timer og til alt muligt... Men efter at det kom frem, at denne creme, som hele verden tilbeder, er smækfyldt med hormonforstyrrende stoffer, så blev den lagt på hylden.

Derefter måtte jeg gå over til at rende rundt med flere cremer til hver sit formål i håndtasken. I hvert fald indtil jeg fik fat i Balm Balm Multipurpose Balm, som seriøst kan bruges til næsten alt!

Én creme til ALT
Balm Balm kan bruges på læber, tørre hudområder overalt på kroppen, hæle og fødder generelt, hænder (eksempelvis til neglebånd).

Men herudover har de forskellige typer Balm Balm Multipurpose Balms forskellige egenskaber.

Den blå Balm Balm er eksempelvis god at bruge, når man har barberet ben, fordi den indeholder antibakteriel tea tree.

Den grønne Balm Balm kan eksempelvis bruges som make-up-fjerner.

Men de forskellige kan også bruges til at exfoliere, som ingrediens i en naturlig parfume, til at bekæmpe forkølelser, til din babys røde numse, til håret i stedet for voks, til rifter, sår og skrammer og ja... til stort set alt. Og med din Balm Balm kan du også få en lille pjece med tips og idéer til forskellige anvendelsesmuligheder.

Fremover behøver du altså ikke andet end din favorit Balm Balm i håndtasken.

Balm Balm Lip Balm i taskevenlig størrelse (7 ml) har en vejl. udsalgspris på 65 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce