Aniston

Bag om modeugens makeup

Se, hvad Stine Goya og Noir bød på under Copenhagen Fashion Week - på makeup-siden.

Både Noir og Stine Goya er jo kendte for deres fantastiske stil på tøjsiden. Men når det gælder makeuppen til denne omgang Copenhagen Fashion Week, bød de også på noget helt specielt.


Stine Goya er blevet rost til skyerne for den kollektion, hun viste ved denne omgang modeuge. Og jeg er også sikker på, hun endnu engang har overgået sig selv, så man kan jo kun glæde sig til s/s 11, hvor sagerne lander i butikkerne.

Men det makeup-look, som Stine Goya viste ved sit show, kan man allerede lade sig inspirere af nu.

Nedtonede og gyldne farver hos Stine Goya
Key Make-up artist for L'oréal Paris, Anne Staunsager, fortæller om den meget feminine og smukke makeup, at der er anvendt skinnende øjenskygger i farverne koral/ orange/ rosa og guld, mens makeuppen ellers er neddæmpet og i farver, som komplimenterer tøjet.

Øjnene bliver smukt fremhævet med masser af mascara og en guld eyeliner på den våde kant, mens læberne tones ned i en sart rosa.
ANNONCE
Bag om modeugens makeup
Feminint og lidt uhyggeligt hos Noir
Mens Goya er farver og flotte print, er Noir mere dystert og skulpturelt. Dermed var makeup-looket fra Noir også markant anderledes ved deres show til modeugen.

Til Noir var makeup-looket således feminint og smukt, men også lidt uhyggelig, som hvis man forestillede sig et meget smukt spøgelse med lysende, glødende hud, der samtidig er støvet.

Anne Staunsager fortæller således, at der er valgt et ret dramatisk look med sarte farver som nude/rose og powder/greys i kontrast til sort og hvid.
ANNONCE
Bag om modeugens makeup
Alt i alt to look, som er lige til at kopiere på din helt egen facon, hvis du trænger til at lægge din makeup på en ny og spændende facon.

<br/>
Del

Seneste nyt