Aniston

BaByliss Pro Styler Ionic 5-in-1

Fem funktioner og et utal af frisurer i én styler. Aniston.dk har testet den!

BaByliss Pro Styler Ionic 5-in-1
Hvor mange stylingredskaber har en kvinde egentlig brug for? En hårtørrer og ...? Et glattejern? To glattejern? Tre glattejern og et krøllejern? ...

Jeg ved af bitter erfaring, at man hurtigt kan få fyldt skuffen op med både glattejern, krøllejern, crepejern og alt muligt andet, som bare fylder, og som man ikke altid får brugt lige ofte.

Et redskab - flere formål
Men hvis nu man kunne få et stylingredskab, som kunne opfylde flere forskellige formål.

Og det kan man, som du nok allerede har gættet, faktisk godt.

BaByliss har nemlig netop lanceret et multiredskab til håret, som næsten kan alt det, du måtte have brug for om morgenen. Den kan dog ikke riste din morgentoas eller riste dine kaffebønner.

Glat, krøl og style
BaByliss' såkaldte Pro Styler kan dog hjælpe dig til at skabe fem forskellige looks og et væld af forskellige frisurer, som gør netop dette stylingredskab ret spændende, set i forhold til, at det ikke fylder - men at man ikke behøver at gå på kompromis af den grund. 

Den har altså både plader, som et glattejern, kamme på siderne, plader, der kan rotere og ja, den ser meget avanceret ud, når man sådan får den i hænderne.

Pro Styler kan dog også en hel del: Glatte håret, lave krøller, skabe knæk-krøller, give volumen og gør håret fint glat og skinnende.

Roterende plader med brrrrrr
Hvordan den lige gør alt det, skal jeg ikke kunne forklare.

Men faktum er, at Pro Styleren har keramiske plader inden i jernet, og disse plader kan rotere. Det hører man tydeligt, når man bruger Pro Styleren, for jernet siger 'brrrrrrrr', når man klemmer pladerne sammen om håret. 

Men i og med at man klemmer pladerne sammen for at sætte gang i styleren, så kan man ikke selv se, hvad der helt præcis sker mellem pladerne. Og det er i og for sig også lige meget - bare det virker!

Og det gør det!
ANNONCE
BaByliss Pro Styler Ionic 5-in-1
Styling med et snuptag
BaByliss Pro Styler er angivelig smart, fordi pladerne er afrundet, og fordi de er bredere end på et traditionelt glattejern, og man derfor får en længere flade at glatte med. Hvis man har helt langt hår, er dette sikkert også en god pointe, men når man har mellemlangt hår behøver pladerne ikke at være brede. 

De afrundede kanter er dog en ret god pointe, som man kan sætte pris på uanset hårlængde eller type, fordi det må være dem, der gør, at BaByliss' plader ikke de her "knæk" i håret, som mange andre fladjern godt kan give, hvis jernet er rigtig varmt. Det er et stort plus, at disse ganske enkelt ikke risikeres med Pro Styleren - og de gør det desuden virkeligt nemt at bukke håret med et fint og meget jævnt resultet.

Herudover er det enormt rart med kammene på siderne, fordi de reder håret igennem, mens man glatter eller styler, hvilket gør hele processen mere smooth og ligetil. Kammene kan dog tages af med et lille snuptag, hvis man ikke synes, de skal være der.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce