Aniston

Baby Surprise

Filmen, du må tilbringe en aften i selskab med - og som du kan vinde lige her!

9 ud af 6 stjerner
Baby Surprise
Folkene bag "Juno" og den søde "Little Miss Sunshine" står også bag filmen "Baby Surprise" eller "The Switch", som filmen hedder som originaltitel.

"Baby Surprise" er da også samme slags lune film.

Den handler om super singlepigen Kassie (der spilles af Jennifer Aniston), som er træt af at vente på Mr. Right. 

Hun tager derfor skeen i egen hånd og går på jagt efter en, der vil være sæddonor, så hun kan få sig en baby. 


Donorbaby 
Kassie finder den perfekte donor: Roland, som er smask-forelsket i sin kommende kone, men som også er fattig underviser, der godt kunne bruge singlesildens penge. Så Roland ender med at levere klatten til en fest, som Kassie holder i anledningen af, at hun nu skal være gravid.

Den pessimistiske bedsteven
Kassies bedste ven Wally, der spilles af den søde Jason Bateman, er skuffet over, at han ikke skal være far til hendes barn.

Eller i hvert fald har han svært ved at acceptere hendes valg, uden at han helt selv ved, hvorfor han ikke kan lide idéen.

Men han er en lidt pessimistisk (eller realistisk, som han selv kalder det) mand, så han er negativ overfor det meste og kan godt lide tingene, som de er.

Et skæbnesvangert uheld
I sin babyfest-brandert (blanding af hård sprut og urtepiller) får han spildt bægeret med donor-Rolands sæd og beslutter i panik at fylde det op igen - med sin egen klat - og med lidt hjælp fra en kendt tv-vært på forsiden af et magasin...

Tiden går, Kassie bliver gravid, og hun beslutter at flytte, så Kassie og Wallys forhold reduceres til det årlige julekort.

Flere år senere mødes Kassie og Wally dog igen.

Wally husker INTET fra den skæbnesvangre nat, men så begynder han at tilbringe lidt tid med Kassies søn Sebastian, og sandheden begynder at gå op for ham...

Lidt af det hele
"Baby Surprise" er en sød og meget vellykket film inden for genren.

Den er lidt sjov (uden at være ha-ha-sjov), den er lidt sød (uden at være kvalmende), den er lidt sørgeligt (uden at den giver lyst til at tude), og så er den bare en rigtig feel-good-film med søde og sjove karakterer, som man kommer til at holde lidt af undervejs.

Historien fænger og er velspillet, så det kunne faktisk ikke blive så meget bedre, når vi taler om lidt let underholdning til sofaen på en fredag aften.

Så du skal næsten se den!

"Baby Surprise (The Switch)" er udkommet på dvd den 22. februar 2011.

Vind "Baby Surprise"
Du har nu chancen for at vinde "Baby Surprise (The Switch)" på dvd lige her på Aniston.dk frem til den 10. marts 2011.

Klik dig videre til konkurrencen her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt