Aniston

Baby– & Småbørnsmessen

Det er tid til messe for alle gravide og nybagte forældre i Øksnehallen.

Baby– & Småbørnsmessen
Efterårets udgave af messen for alle med store maver eller barnevogne løber af stablen den 16. og 17. oktober 2010 i Øksnehallen i København.
 
Det er syvende år i træk, at dørene åbnes til Baby- & Småbørnsmessen, og undertegnede kan afsløre at forårets udgave af messen bestemt var et besøg værd!

Inspiration og shopping
Baby- & Småbørnsmessen er stedet, hvor du kan hente inspiration og se alle nyhederne inden for barnevogne, babymad, bleer, bøger, plejeprodukter, legetøj, baby- og børnetøj og meget andet.

Der er rig mulighed for at indhente praktiske oplysninger og ikke mindst for at shoppe blandt alle udstillerne, der i denne omgang blandt andet tæller Pigeon, Livol, Nestlé, StemCare, Magasinet Vores Børn, Lirum Larum Leg, Ford,  København Zoo og mange flere.

Plads til barnevognen
Arrangørerne bag Baby- og Småbørnmessen er naturligvis godt klar over, at de fleste af os tropper op med en barnevogn, klapvogn, stor mave eller alle tre på en gang, så der er taget hensyn til, at det skal være til at komme rundt med vognene - og en stor mave.

Messen er således bygget på med brede gange, slisker, barnevognsparkering, ammestue, pusleområde, legehjørne, bænke og sofaer til afslapning og pauser. Perfekt til alle os med baby på armen, i vognen eller i maven.
 

Baby- & Småbørnsmessen afholdes i Øksnehallen, d. 16. - 17. oktober 2010.
Åbningstiden er 10.00 til 17.00 både lørdag og søndag. Entréprisen for voksne er 80 kroner, mens børn (u. 12 år) kommer gratis ind ifølge med en voksen. Billetter købes ved indgangen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce