Aniston

Baby– & Småbørnsmessen

24. og 25. april bliver Øksnehallen omdannet til lidt af et mekka for gravide og småbørnsfamilier.

Baby- & Småbørnsmessen afholdes for syvende gang i Øksnehallen. 
Baby– & Småbørnsmessen
Er du gravid, eller har du småbørn i hjemmet? Så kan du godt begynde at glæde dig til den sidste weekend i april.

Her omdannes Øksnehallen i København nemlig til lidt af et mekka for kommende mødre og fædre, babyer, småbørn og deres forældre.

Baby- & Småbørnsmessen er med andre ord stedet, hvor nuværende og kommende småbørnsforældre, og måske også bedsteforældre, kan hente inspiration og opleve alle nyhederne inden for barnevogne, babymad, bleer, bøger, plejeprodukter, legetøj, baby- og børnetøj.

Du kan desuden møde Københavns Kommune og få information om pasningsordninger og alt det andet, som man skal tænke på, når man er blevet en lille familie - og det er ikke så lidt!

På messen er der naturligvis også rig mulighed for at købe sig fattig i eksempelvis tøj, legetøj og fine sager til børneværelset.

Blandt udstillerne ved Baby- og Småbørnsmessen i Øksnehallen kan nævnes: Pigeon, Livol, Nestlé, StemCare, Magasinet Vores Børn, Lirum Larum Leg, Ford, Leanderform, København Zoo og mange flere. 
 
Arrangørerne lover i det hele taget et blandet udbud af udstillere samt, at opbygningen af messen er børnefamilievenlig med både brede gange, barnevognsparkering, ammestue, pusleområde og meget mere.

Udstillerliste, priser etc. findes på nedenstående link.
 

Baby- & Småbørnsmessen afholdes i Øksnehallen den 24. og 25. april 2010, begge dage kl. 10 til 17.
ANNONCE
Del

Seneste nyt