Aniston

Baby boom

Her er en saltvandsinsprøjtning til alle danske royalister

Ekspertpanelet i medierne kommer ikke længere til at bestå af modeeksperter, frisører og parforholds-terapeuter, der bedømmer kronprinseparret. Nu er det jordmødre, opdraggelseseksperter og andre fagpersoner med ekspertise i børn, der indtager din skærm. Der er efter hoffets melding om en kommende baby dømt børnetime døgnet rundt.
ANNONCE
Baby boom
Så har babyfeberen ramt Danmark. Frem til oktober vil du blive bombarderet med tv-transmiteringer, der indeholder informationer, om den kommende baby i Kongehuset. Marys graviditestilstand vil blive diskuteret og kameralinsen vil konstant være zoomet ind på hendes mave. De kulørte blade vil bugne med tillæg omkring barnets opdraggelse, hvor det skal gå i skole, hvem der skal være barnepige etcetera.

Du vil her blive præsenteret for tre væsentlige nyheder omkring den kommende baby. Oplysninger du ikke kan være foruden som ægte dansk royalist.

En fattig tilværelse

Det er faktisk ret tragisk det her. Kongehuset har et underskud på intet mindre end 17 millioner, hvor Kronprinsen står for 4, 5 millioner af dem. Årsregnskabet fra den første offentlige årsrapport viser de negative tal, og grunden dertil skyldes Kronprinseparrets ekstravagante bryllup, og at der er blevet investeret i en ny "kronebil". Så om staten ser forbi dette underskud, eller om den lille ny skal leve under kumre forhold er ikke til at vide.

Hvad skal ungen hedde?

En historiker har udtalt, at hvis Mary føder en dreng, så skal han traditionen tro hedde Christian. Det er i hvert fald indlysende, at navnet skal indeholde navnene Christian og Frederik. Hvis hun føder en pige, er der stor sandsynlighed for at Ingrid eller Margrethe bliver mellemnavn.
ANNONCE
Baby boom
Et mandejob

Hvis Kronprinseparrets førstefødte bliver en pige, så skal hun ikke være sikker på sin plads som tronarving. Sådan er holdningen fra Søren Krarup fra Dansk Folkeparti, som mener, at det at være tronfølge er et job, der kun kan varetages af mænd og sammenligner det med at det også kun er mænd, der kan gå i krig.

Han er den eneste inde for Folketingets mure, der ikke vil lave en ændring af grundloven, så det bliver den førstefødte, der bliver kronarving uanset køn. Ellers er der i folketingssalen bred enighed om, at grundloven skal ændres.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE