Aniston

ASOS – As Seen On Screen

Unikt modetøj du ikke kan undvære

Det startede som en lille kortvarig flirt, og er nu blevet til en hed kærlighedsaffære. Ja, der er selvfølgelig tale om et forhold til Internetbutikken www.asos.com.
ASOS – As Seen On Screen
Konceptet er gemt bag de fire bogstaver ASOS: "As Seen On Screen", der henviser til stjernernes påklædning. I denne Internetbutik har du mulighed for at erhverve dig et outfit som Lindsay Lohan eller et par støvler magen til Sienna Miller. Det bedste af det hele er, at du ikke behøver spendere en formue.

Det er heller ikke nødvendigt at omregne de besværlige pund. Du trykker blot i venstre side på et dansk flag og vupti er alle priser omregnet til danske kroner. Blandt ASOS' eget mærke, kan du også handle kendte mærkevarer som Diesel og Miss Sixty, samt mindre kendte mærkevarer. Der sælges alt fra moderigtigt tøj, til tasker der appellerer til din indre stjernestatus.
 
Når du har valgt en vare, skal du vælge din størrelse. Igen har asos gjort det nemt og bekvemt, ved at placere en size guide. Her får du hjælp til hvordan du omregner US og UK størrelser til europæiske standarder. Skulle du alligevel have valgt den forkerte størrelse, har du mulighed for at returnere din vare.

Vil du klæde din bror eller kæreste ud som Brad Pitt eller Ashton Kutcher? Go ahead, www.asos.com har også en "afdeling" for mænd!
 
Slip din indre shopper løs og shop amok!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce