Aniston

Ashton Kutcher

Lækker, dejlig og vi elsker ham

Måske så du ham i "Down To You"? Måske så du ham i "Dude! Where's my car?" eller måske du ham først i "Butterfly Effect"? Men én ting er sikkert, du blev forelsket ved første blik. Man kan nærmest ikke andet.

Ashton Kutcher
Christopher Ashton Kutcher blev født, sammen med sin tvillingebror Michael, den 2. juli 1978 i Cedar Rapids, Iowa. Han levede et stille og roligt liv, sammen med sin bror, og sine forældre Larry og Diane. tre år senere får de to brødre en lillesøster, Tausha.

Desværre kan forældrene ikke enes så godt, og Ashtons forældre bliver skilt da han kun er 13 år gammel. Siden hen har forældrene giftet sig igen, og givet Ashton en masse stedsøskende.

Trods den store familie og den manglende opmærksomhed har Ashton nu alligevel klaret sig rigtig godt, og han har efterhånden været med i en masse store film. Dog skulle der gå en del år af hans liv, før han fandt ud af hvad det helt præcist var han ville.

I gymnasiet startede Ashton med at gå op i football og wrestling. Han interesserede sig meget for sport, men det havde også sin pris. Han blev nemlig mobbet utrolig meget af sine holdkammerater, idet han også gik til drama, som var en af hans andre store passioner. Desuden pådrog han sig en masse skader ved de sportsgrene, som han dyrkede. Men Ashton kæmpede videre og til al held for os tøser, så blev han ved med at gå til drama trods mobningen.

Selvom han ivrigt deltog i alle de skuespil, teaterforestillinger og musicals, han kunne komme til, var det ikke før 3.g han fik sin allerstørste rolle. Det var skuespillet "Annie", hvor han spillede "Daddy Warbuck". Han var så spændt og så glad for at få denne rolle, at han rent faktisk barberede sit hår af, for at passe bedre ind i rollen.

Desværre for ham mistede han den kort efter, da han og nogle blev opdaget i at bryde ind på skolen for at stjæle nogle penge. Så han mistede alle rettigheder til at være i efter-skole-aktiviteter, og dette inkluderede altså hans rolle i det store teaterstykke.

Dog fik Ashton, trods sin lille episode, lov til at bestå. Dette skete i sommeren 1996, og herefter bestemte han sig for at studere til biokemisk medicin på University of Iowa, så han kunne finde en kur til sin tvillingebror, som var alvorligt syg.

For at tjene penge til sin uddannelse donerede Ashton en masse blod, idet at han mente at dette også ville komme andre mennesker til gode. Dog blev universitetsuddannelsen et kort besøg, for kort tid efter hans start, blev han opdaget af en model agent på en bar. Agenten foreslog ham, at han skulle deltage "Fresh Faces of Iowa", som er en stor modelkonkurrence. Han fulgte agentens råd og vandt rent faktisk.

Første præmien var en tur til New York, hvor han så skulle konkurrere i en international model konkurrence. Dog vandt han ikke her, men han blev ansat i et modelbureau og han nåede faktisk ikke at komme hjem, for han skulle rejse verden rundt og være model for en hel masse blade.

I foråret 1998 kom han til Los Angeles og gik til to forskellige auditions den samme dag. Den ene var for "Wind on Water" og den anden var "That '70s Show", og han fik begge. Dog blev "Wind on Water" aflyst og det var til al held for Ashton, da han fik voldsom meget succes i den anden serie.

Herefter fik Ashton smag for film og tv-serie og begyndte at satse på det i stedet for modelverdenen. Dog er han nu og da vendt tilbage, hvilket også kan ses på nogle af billederne i galleriet.

I dag kender vi Ashton fra mange film, men det han har fået mest omtale på nogensinde, var da han startede med at date Demi Moore i 2003. Dette var kort efter bruddet med den kønne Brittany Murphy. Omtalen var udelukkende stor på grund af den høje aldersforskel mellem den unge Ashton Kutcher og den noget ældre Demi Moore. Udover disse to smukke kvinder, er Ashton også blevet set med Ashley Scoot, som han kom sammen med lige inden han mødte Brittany.
ANNONCE
Ashton Kutcher
Udover disse piger, indrømmer Ashton også at have været forelsket i Jennifer Aniston og Julia Roberts, dog uden at det er blevet til noget.

Hvis du vil score Ashton, (selvom det nok bliver lidt svært at konkurrere med Demi Moore), så skal du ganske enkelt finde din Nintendo frem, hvis du altså har sådan en. Ashton elsker at spille Nintendo! Han bruger utrolig meget tid på det, for han er simpelthen så fascineret af det. Men udover det, så kan du altid tage et slag golf med ham eller sætte "Forrest Gump" i dvd'en, da dette er hans ynglingsfilm.
 
Filmografi
 • The Gurdian
 • Open Season
 • A Lot Like Love
 • Guees Who
 • The Regulators
 • The Butterfly Effect
 • Cheaper by the Dozen
 • My Boss's Daugther
 • Just Married
 • Texas Rangers
 • Dude, Where's My Car?
 • Reindeer Games
 • Down To You
 • Distance
ANNONCE
Del

Seneste nyt