Aniston

Armadillo

Dokumentaren, du bare MÅ se, er udkommet på dvd. Vind den her!

Armadillo
Publikumssuccesen "Armadillo" væltede biograferne tidligere på året og strøg direkte ind på førstepladsen over mest sete film i Danmark allerede i premiereweekenden.

Danske og udenlandske kritikere har også været hurtige til at sammenligne filmen med de helt store klassiske krigsfilm.

Forskellen på en almindelig krigsfilm og "Armadillo" er bare, at "Armadillo" er en dokumentarfilm baseret på den rå virkelighed i Camp Armadillo i Afghanistan.

"Armadillo" viser, hvordan en deling unge danske soldater, der sendes til det mest farlige område i Afghanistan, på egen krop oplever, hvad det vil sige at være i krig.

Filmen, som netop er udkommet på DVD, blev hædret med en af de allerstørste anerkendelser inden for filmverdenen: En Grand Prix i Cannes 2010.

Voldsomt ekstramateriale
Den nye DVD indeholder - udover en stærk og seværdig dokumentarfilm - også næsten en times eksklusivt ekstramateriale: Interview/portræt af de soldater, der medvirker i filmen, nye voldsomme kampscener, nye scener fra drabet på den civile afghanske pige; hjemsendelse af en soldat, der vælger at træde ud af missionen, interview med instruktør Janus Metz og meget mere.

Se Aniston.dk's anmeldelse af Armadillo.

"Armadillo" er udkommet på DVD den 28. november 2010.

Vind Armadillo på DVD
Du har nu chancen for at vinde "Armadillo" på DVD her på Aniston.dk frem til den 20. december 2010.

Se her, hvordan du deltager i konkurrencen.  
 

Foto: Nordisk Film
Del